SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Wednesday

Papa n Adra

 
Assalammualaikum, kejadian sudah lama berlalu, bulan 12 hari tu, family day opis myhubby...masa ni adra selsema, masa nk gi pun badan dedarje...risau sebenarnya, takut demam lagi melarat...
 
alhamdulilah, selsema je...masih terkawal, mmg standby ubat utk adra...
layan gambar yer, time ni adra masih takut air lagi, dia mana pernah mandi air sejuk, dh pernah cuba mandi air sejuk menggelupur kene air, sian lak tengok...
sampi skrang adra x biasa mandi air sejuk....x pe nnti skit2 mama ajar kamu mandi air sejuk yer...
 
 xcited mama pakaikan baju renang....
tp hampa takut masuk dalam air...
so papa lah layan kerenah adra dukung masuk dalam air...
papa yang basah...
 
 



 adra 7 bulan, baju terlondeh...nampk kecik baju mandi tu, rupanye besar, tp skrang dah ok kot baju tu...
 


5 comments:

eMMe said...

siann adra tak sihat, so, muke takde senyummm.. hurm.. tapi adra nye senyuman leh wat semua yg tgk dia rasa nak peluk cium je kan...hehehe.. geram la...

erienz said...

hehehe...nnti kl blk jelai kite jumpalah, tp nth bilelah kebetulan yer...4/4 adik rin kawin, jemput dtg yer...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

eMMe said...

Assalam Erienz! i'm back, eh! update la blog, ape citer terbaru Adra, dah boleh jalan ke? update eh... miss u dear!

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com