SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Wednesday

Konvokesyen ke-16

Assalammualaikum...dah kelaut rasanye aku nak post n3 fresh....huhuhu....abaikanjelah luahan rasa hati ni, so baca apa aku nak cite program ari sabtu lps yang berlangsung di kompleks islam, Johor.

Aku dh mula ke kompleks islam pada hari Jumaat, temankan member nak tgk tempat, sbb dia first time jg VVIP...aku dh biasa, walaupun rasanya dah 3 kali aku skip sebagai pegawai pengiring VVIP@pakaikan jubah VVIP...rasa poyoje...hehehe...so untuk konvokesyen kali ni, ahli bod baru, sbab Menteri Besar Johor kan dah tukar...so ahli2nye mestilah orang baru...ada sikit nerves...

 
tahniah kepada para graduan...aku x sempat nk jenjalan kat dewan...
datangje terus standby kat bilik VVIP...
 

antara rakan yang bertugas dari baju pink
aishah, kak mama, mami dan kak an...


 
dari baju kuning oren, kak ina, kak roha, yg tengah tu kenal sngtkn...
siti dan shikin...lawa lak susunan orang dalam gambar...
 


 
gambar2 semua ehsan dari fb, rakan2 dan bos yg punye gmbar...
sori yer cilok tanpa ijin....yg pakai baju sama ni departmt kemahiran...
diorang bahagian pendaftaran....awal2 pagi dah bertugas....
 
 

para graduan....
 


 
ahli2 bod dan pengurusan tertinggi KPYPJ
 
 
 spatutnya majlis ni dirasmikan oleh menteri besar Johor...
tp x dapat hadir atas urusan rasmi, so
 MB minta YB Mad Jais bin Sardy untuk wakilkan beliau...
 
 
mula berarak...wa kat belakng tu...
belakng YB & CEO...poyo tu pun nak bgtau...
 
 
suasana dalam dewan...aku mengiringi VVIP smpai lagu
KPYPJ...lps tu cpt2 keluar...lapo oi....
walaupun pagi td aku dh makan roti...


 nasib baik ada lagi makanan VVIP lagi...
apalagi, kiteorang pun santp lah...
makan nasi lemak ayam goring rempah, kongsi ngan siti
 
 
 
 
 

dalam kul 10.15pg, konvo tamat,
so standby utk VVIP masuk semula ke bilik VVIP...
lunch time bersama pelajar terbaik...
 
 

YB mad Jais bersama pelajar terbaik pingat emas
aku lupa sapa nama student ni...tp bukan orang Malaysia...
Singaporian ok....4 flat tiap2 sem...
giler pandai budak ni...
 


 sambil tunggu VVIP makan...
marilah kite rehatkan kaki dikerusi voke ni...
macm menghadiri perlantikan agongje....
 
 
tahniah lagi sekali buat graduan2...
 
 
 
tahniah gak utk pelajar, aku dh dpt buku konvo...
so pelajar ni bernama Eliza Yuliana binti Zubaidy
penerima ANUGERAH PINGAT EMAS MENTERI BESAR JOHOR 2013
DALAM DIPLOMA PERBANKAN ISLAM &
SEKOLAH PENGURUSAN SAINS SOSIAL
 
 
 
ok, ini sahaja cite sabtu lps, tetiba x mood lak nak menaip...
ada keje sikit...
 
 
 



1 comment:

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com