SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Monday

CNY yang lepas....

Yes aku mmg agak ketinggalan, baru nk update..duk kg pun x terkeluar idea nk  bercerite...

so balik kg aku kat N9 lps waktu keje hari Jumaat...so mmg bajek macam x jemlah..jem pun kat Jalan Skudaijelah, dkt ngan Tun Aminah lps tu oklah agaknyelah, mmg kete bnyk time tu, tp masih bergerak lagi, line sblh lak aku tgk dah jem...

bnyk ketekan....ditambah lak lori leh rosak....

si merah yang makin tembam....


tgk mcm berbaloi balik hari ni, x bnyk kete....


masuk je hiway..mak ai mcm jem je...dalam kepala mst accident ni...


agak merangkak gak, sampai satu tahap smpai berenti kete....


nak sampai Yong Peng pun dah dekat kul 7 malam...aduhai...sellnye dah smpai tangkak time ni...hubby lak kaki dah sakit, almaklumlh kete manual....akhirnya kami smpai gak, x singgah mana2 pun...kul 9 lbh smpai kg....




aku masak spegti ni hari Sabtu...masak utk makan tghari...blh gitu...hehehe...adik aku bangteh suka sngt makan spgeti...tu yang aku masakkan...




apa yang ada dalam frezer umah aku, aku bawak balik, yang x bawak aiskrimje...sbb sllnye aku balik kg. waktu yang lama, kenkadang blckout..so frezer pun matilah...jadik baik aku bawak semua sejuk beku apa yang ada kat dalam frezer...sosej, nuget, kentang...


makan spgeti x leh bnyk2kan...cpt muak....


cuti 4 hari kat kg. adalh gi rompin, bahau...sajeje jenjalan..





3 comments:

atty's said...

sedapnya spaggeti.. :)

eMMe said...

rienz, kite geng spagetti...hehehe~ balik ni buat spagetti la..slurpp~

CuTeMiUt78 said...

sib baik sempat bwa blk kg semua makanan sejuk beku tu.. klu tak.. ada karang tak sejuk beku dirumah kan.. lama tak mkn spagethi