SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Wednesday

Memperkenalkan....

 Alhamdulilah, lahirlah puteri kami pada 8 Mei 2014 jam 1.48 petang seberat 3.27kg, secara czer...puteri yang diberi nama Adelia Adra Amanda binti Afandi...
 

 
panggilan utk puteri kami adra...gambar atas dan bwah ketika berusia 2 bulan...iras muka lebih kepada myhubby...sukalah tu...anak dara muka dia...ketika 2 bulan berat adalah 6.5kg, ni kl minum susu badan lagi membesar dgn jayanya...
 




 
gambar fresh lagi, gambar raya, adra sudah 3 bulan, berat 7.2kg...harap anak mama sihat sentiasa....
 

alhamdulilah penantian hamper 8 tahun, akhirnya kami bertiga gak...
 
adra...mama dan papa sangt sayangkan adra...
jadiklah anak yang soleha dan Berjaya dunia dan akhirat...
love u adra...
 
 
 


5 comments:

attyfir said...

alhamdulillah erienz, syukur akhirnya bertiga,comey sgt arda
selamat hari raya dan maaf zahir batin.

eyza said...

Alhamdulillah.. Tahniah.. Comelnya Adra.. Doakan eyza plak menyusul pasni.. Amin.. :)

eMMe said...

comel anak Erinz.. mak paknye lawo.. anak mesti cute mute kan.. Alhamdulillah..penantian akhirnya mendapatkan hasil yg tak ternilai.. Anugerah dari Allah swt... jaga la pelihara la dia agar jadi anak yg solehah Adra Amanda... name pun sdap... heeee....

Dalia Hajar said...

Alhamdullilah...Tahniah...

sangat comel baby Adra, putih gebu...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)