SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

DiaRi Ku & DiaRi BoS

Assalammualaikum....selamat pagi semua..bos aku x de hari ni...blhlh blogwlking...tu pun kl x de kje lain yang menanti...hehehe...

hari ni dh 2 Feb...aku nk citekan pasal diari...dah lama dlm draft..patutnya awal tahun hari tu  cite pasal diari ni....

ni diari aku utk tahun ni....aku pilih warna biru...sejak tahun lps aku dh kena beli diari...kl x sbb jadik PA x de maknanye aku nk beli...


diari aku yag lama...bnyk temujanji bos, meeting, cuti, mcm2 adolah...
 aku catat dlm ni...aku cuti dn mc pun aku catat dalam ni...hehehe...tmpang sekaki...


aku jugak masukkan segala jadual meeting CEO ke dalam Galaxy Note bos...tp x denye bos aku tgk..aku jgk tolong ingtkan....hehehe...


yes, dh settle masukkan dlm hp bos, tp aku mmg bukan pakar menggunakan hp yg jenis touch2 ni...gile meroyan rasanye...jap2 hilang...ish..geram rasanye...baik aku tulis dalam buku je...senang sikit...


2 comments:

Ila said...

dah lama tak tulis diari

zh-ena said...

DIARY MMG PTG KAN