SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

Cite dah basi....tp x kira nk cite gak...


Assalammualaikum...asyik tertangguhje....minggu ni & minggu lps agak busy,...coz ada meeting  dan ada keje urgen yg perlu diselasaikan...

2 minggu lps aku bercuti agak panjang...dari Jumaat hinggalah hari Isnin...so barang2 yang perlu aku bawak blik, aku bawak dulu, coz nnti 26hb okt aku gi Shah Alam...SIL aku konvo pada 27hb..sian lak kl x gi...adik beradik yg lain susah nk cuti, lgpun anak saudara semua skolah...tu yg diong x dpt gi...

sempt tau aku buat inti karipap....nk suh mak aku rasa..sedp ke x...hehehe...yang karipap dah siap goreng tu dah lama aku buat...tu nmpk mcm x menarik je...

kek batik yang kali ke-3 aku buat...aku akan bt kek ni sampai muak...ada aku kisah...hehehe....tp yag x bestnye, myhubby x suka sangt kek ni, dia ckp pahitlah...koko x kena ngan biskutlah... abg x suka makan biskutlah...bnyk cekadak tul...makan jelah...huhuhu...

penuh kete isi barang..baju basahan pun aku dah bawk dulu 1 beg...senang nnti....hehehe...

memandangkan x lunch lagi, aku ajak myhubby singgah tangkak makan mee bandung...mmg terbaik kat bus stand Tangkak ni...

minum air laici yer..bukan ngan lada jeruk sekali aku minum...hehehe...

kesayangan saya..sll ckp  mee bandungnye sikit...hehehe...tp lps makan kenyang...


saya dan mee bandung....




8 comments:

eMMe said...

erienz, menariknye kek batik tu, ade resepi tak? kalo boleh, emel kat emme81@gmail.com resepi erienz, plss...teringin la nak buat kek batik, tengs...

~Siti Hajar~ said...

trliur tgk kek batik erinz tu, berkilat!

Dah tgk kek batik mnpk mee bandung tu plk...adoi! semua xtahan la erinz..

chinta... said...

yumyum..kek batik...macam sedap je..huhuhu

Panglima Muda said...

salam... meme bandung sedap

erienz said...

emme: alo siannye...rin pun tgk kat blog...kl rin jumpa balik rin copy paste bagi kat emme yer...

erienz said...

Siti Hajar: kek batik dan mee bandung tu mmg membangkitkan selera...kek batik dah pandai bt, cuma mee bandung je x pandai bt lagi....

erienz said...

chinta: mmg sedap dan terbaik...masuk bakul angkat sendiri lak...hehehe....

erienz said...

Panglima Muda: Jemput makan di Tangkak...