SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Saturday

Undangan Majlis Perkahwinan- Entry Melekat...



Assalammualaikum...saya sekeluarga menjemput semua rakan blogger untuk sama-sama meraikan majlis perkawinan my sister pada 29 Oktober 2011 (Sabtu) di Gemas, N. Sembilan. Sekiranya ada yang hendak kad jemputan sila email ke erienz_82@yahoo.com. Kedatangan anda semua amatlah dialu2kan. Sekian, terima kasih....

13 comments:

eMMe said...

Erienz! Gemas tu kampung my husband, Jelai 4, rumah sape tu Jelai 2 tu Rienz, kami balik InsyaAllah raya haji nnt.............kalo rienz ade kat Jelai, leh la jumpe, hehehee...

erienz said...

la yerke, sukanye...tu rumah mak ayah rin, adik rin kawin ngan jelai 4 gak...emme mst lalu dpan umah rin ni...atau emme lalu sek keb jelai 2?

eMMe said...

rienz, aa'ah lalu sekolah....umah rienz dekat skolah ke? umah mertua me masuk dlm lagi...hehehe..suka la rienz org jelai rupenye, heeee~

erienz said...

o...kl lalu sekolah tu, emme x lalu dpn umh rin, tp dah dekatlah tu, sbb umah rin bersempadan dgn Jelai 4, ayah rin bawak teksi...mst kenal nye...husben emme sklah menengh kat Jelai ke?

eMMe said...

aa'ah..dia sekolah menengah sampai abis kat Jelai..banyak sekolah kan kat Jelai tu...Rienz dok jelai lame ke?

atty's said...

kalau dkt, kty dah singgah dah nie

erienz said...

emme: rin duk jelai dari lahir smpai hbs sekolah mengah..hehehe...kat jelai tu bnyk sekolah kebangsaan, skolh mengah satuje...raya hj nnti rin x taulah balik Jelai ke x, sbb baru lps majliskan...

erienz said...

atty: akk dekat je KL dan Jelai tu...datanglah...huhuhu...

Sari Yusa Ibrahim said...

kalau dekat, akak datang, apakan daya.. jauhnyaaaaaaaaa rasa.. hehehe

Sari Yusa Ibrahim said...

kalau dekat, akak datang, apakan daya.. jauhnyaaaaaaaaa rasa.. hehehe

~Siti Hajar~ said...

Apakan daya daku jauh di utara ni, tumpang happy jelah yer erinz...Kirim salam kat pengantin jelah yer...

Thx atas jemputan tu..

eMMe said...

erienz, insyaAllah, nnt kasi no tipon rienz, kot2 leh jumpe, emel kat me ekk....selamat menyambut adik ipar, heeee~

CuTeMiUt78 said...

eemmm nampaknya jauh tu.. maaf la tak dpt join... ucapan selamat pengantin baru kat adik ya.. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat