SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Friday

Jem Masa Jom Heboh


aku ni sntiasa post n3 yg x fresh...
almaklumlah, kat opis ni mood nye kenkadang x menentu...
kat umahlak, jarang aku bukak lappy...
kenkadang bile nk mengomen kat opis ni, x blh lak...
server kene block...huhuhu...
nasib baik leh blogwlkng...

wow, ni betul2 neutral beuty...
muka macam x siap...mula malas nk bersolek...
ni masa hari Ahad lps...masa ni baru lps gi Giant Plentong...
tp punyelah ramai orang...jap je jenjalan kat sana...
lunch pun x lagi...


 mcm rasa x puas je gi jenjalan, hubby ajak gi jom heboh...
sekali, trn dari hiwy pasir gudang jem lah...
baru kul 3lbh...sekali tgk lane belah kanan sekali xcident...
3 biji kereta gak...


 alahi mcm x sanggup nk tempoh jem...
cancellah...teruz gi danga city mall...


 kat jalan uda, garisan merah ni pun leh parking...
mmg jemlah...nmpak x khemah warna putih tu...
tulah tapak berlangsungnya jom heboh....
x dapat jumpa ella..hehehe...
x minat pun...


 gi danga city mall...terembatlak....baju ni...
aduhi...tu yang malas...bazar2 dah bukakkan...
bnyk tul baju raya, rambang ok mata...
myhubby cakap, asal lengan baju tu besar..
nak sauk rendang yer...hehehe...
tema raya tahun ni hijau...tp bukan hijau pucuk pisang...
hijau arqam....tp hijaulah...aku nk rembat oren...
hubby suka hijau...terpaksalah ambik hijau...
nyesal lak, mcm x sama warna ngan hubby punya kemeja..


balik dari Danga City Mall dalm kul 5 lbh
mmg dah jem teruk....aku rasa smpai taman Tun Aminah agaknye...




6 comments:

atty's said...

beshnya dah beli baju raya..

eMMe said...

hijau terang ni dear...
tahun ni tema hijau ke, me last year tema raya hijau, this year, tak de idea lagik, hehehe...

erienz said...

atty's: senang beli awal2 kak atty...nnti nak raya, mcm2 nak dibeli...

erienz said...

emme: ha'ah dear, mmg tema hijau tahn ni...x taulah sesuai ke x ngan kulit rin ni...takut kepamje...hehehe..

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Muhammad Faris said...

Artikel yang menarik ! Akan visit lagi...

Gedung Pakaian Online Malaysia - Kami menyediakan Ready Made Baju Kurung Online,Tudung Online,Jubah Modern,Online Blouses,Online Dress Shop,Jacket Online,Baju Kebaya Online,Koleksi Baju Raya & Baju Muslim Terkini.