SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Wednesday

Pejam celik dah 5 hari...

Japje dah 5 ari, cpt tul masa berlalu...nasib baik aku dapat berpose gak first day...ngam2 period abis...lps ni harapan nak berpose penuh, itupun dengan izin Allah...serius bile pernah pregnan, rasa macam seronk sngt...orng keliling kite pun rasa happy bile dapat tau kite pregnen...tp perancangan Allah kite x taukan...hanya singgah sebulan saje...aku dan hubby tetap reda...

Pose kali ni, aku lom masak lagi utk hubby, b4 ni semua mak masak...lps tu dah 2 ari aku berbuka masakan dari PARAM...sahur lak, rotije..tadi aku masak megi, tanya hubby nak makan pe..dia jawab nak megi,  kl nak masak nasi, aku ok je, tp buka dah makan nasi, sahur x lalu nak makan nasi...eh alasan malas nak masak...hehehe...tp yang bagusnye skrang, aku x lalu nak makanan dari PARAM, x tau knp...smlam aku beli nasi ambang,mertabak, karipap sardin dan pau sambal, serta air tembikai,  aku makan nasi ambngje, mertabak aku rasa skit, kuih seketul, yang lain hubby abiskan...kenyang minum air sejuk agaknye....ptg ni aku nak minum air panas lak, kl x lps makan je aku rasa ngantuk/letih...nasib baik aku ada iman, kl x mau lps makan aku truz tido...hehehe...eh lupa nak bagitau, belanja berbuka smlam RM20...camna nak jimat ni...

Petang ni, aku x tau nak buka pe, keinginan mmg nak masak, tp tgh tunggu mood datang...nak cari resepi yang mudah2 utk aku masak...




4 comments:

siti fatima yussoff said...

MASAK MEE HUN GORENG JE... LETAK MCM2 PERENCAH... PERRRRRGGGG MSTI SEDAP KAN.. SLURRRP

erienz said...

SEDAP GAK..TP, PENYAKIT 'M' MELANDA SKRANG...

siti fatima yussoff said...

alaaa.. 'm' 2 leh tukar kpd 'r' asyik beli kat bazar ramadhan je nnti jemu..

eMMe said...

Erienz,

hurm... tu la pasal kan... kalo rajin, mmg asyik la masak...
ari tu skali je beli lauk n tak masak, smalam gi makan kat kedai...
malam ni berbuka kat umah officer ajak buka sama, esok berbuka dgn my parent kat Slim River, Last week blk Jelai, rasa cam tak cukup masa je, mmg tak sempat nak contact rienz, huhuhu... ade gak gi Bazaar kat Jelai.. pas tu gi Bazaar sampai Pasir Besar... cari kuih takde huhuhu.. pelik betol! hehehe..