SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

Lunch bersama kenkawan opis...


tetiba, kakak kat opis ni teringin nak makan western...
kteorang yang menyibuk ni pn trut sama mengidm mknn western..
so gilah ke Yew's Cafe Bistro di Perling...
ni first time aku makan kat situ..


 yang pakai tudung pink tu, tgh pregnen 3 bulan...
ko x ngidam ke dik....

 menu yang mula2 smpai....spegti blognis....
ni kak zurin punye pilihan....



pilihan ibu mengandung...taukan apa ni....
ni pun si siti ni x abis makan...so...ibu2
yang hot nilah kena abiskan...



ni pilihan kak adik....



ni pilihan aku..sandwich...cari yang paling murah...
lagipun aku baru je lps makan chiken chop 




nilah ibu yang mengidam nak makan westen food..
alhamdulilah termakbul gak...



suka ati...abis smuanye...
harga utk mknn aku RM22.30...
yang paling aku suka airnye...epel with tea...
nama sbnarnye lupa...mavelesssss...





2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

nyummm nyummmm :)

eMMe said...

nyum..nyum.. tgk wat Me lapar la.. padahal baru pas breakfast ni
hihihi..selera org mengandong ni lain mcm skit, huhuhu...