SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Saturday

Berbuka Puasa di Horizon Hills...

Alhamdulilah kenyang sahur kopi DCL Red Guara Cafe...
makan kurma sebiji, dan cheese cake SR...
drpda hari Khamis beli baru la ni makan...
solat Subuh je lom buat....
hbs bt n3 ni aku gilah solat...


amin yarabalalamin Terima Kasih yang wish annvsry aku...
doa kalian buat ikatan kasih sayang kami bertambah kuat...


semalam....opis myhubby ada buat majlis berbuka puasa...
Kat Horizon Hills & Country Club....
alhamdulilah rezeki....kiranya annvsry berbuka kat luar je...
hehehe...jimat2...


majlis mula kul 7 malam....b4 tu
aku dan myhubby jalan2 kat Jusco Bukit Indah...
dapatlah beli blouse utk raya....
bnyk lagi x beli barang persipan....
myhubby nye kemeja, aku punya kasut dan beg...
barang2 umah huhuhu....


 pintu masuk kawan perumahan Horizoh Hills...
hush..bile aku nk kaya...
dapat duk umah sebsar ni....
gambar x delah lah...x dpt nk snap....
hp x brp nk canggih..


Pintu msuk Club House..HH...

naib bukit o....giler lemah lutut aku.....
hehehe....

sampai je truz ambik air....dan2 aku ambik air truz azan..
teguk air dulu...kurma pun x sempat nk ambik....
lps tu barulah aku ambik mee dan lauk2 smpingan....

myhubby ambik mertabak dan satay....
lps mkn aku dan myhubby gi solat dulu....
lps tu sambung balik mkn...
makan sepuas2nye....


pusing2 cari meje...maklumlah 2 orang je...
rupanye kat tiang kipas...
mmg panas duk bawak kips...
yg lain semua kipas menghala ke meja diorang....

hasil carian di google....
ni aku  tunjuk makanan yg ada...
buah tembikai je yg ada smlm....hehehe...
berbuka smua lauk lain.....

nk balik smpat singgah sini....

kat sini lah tempat aku makan.... x de pun meja kat tiangkan...
maklumlah aku kan br2, kenalah duk kat tiang....



1 comment:

Yan said...

so far belum lagi buka kat luar. minggu depan dah start dah.. hee