SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

Gudis utk jiran tetangga...

Selaku kakak sulung, aku lak rasa risau tentang majlis kawin adik aku ni....mcm banyk benda je yang x beli lagi. Tinggl lbh kurang sebulan je b4 majlis berlangsung....aku baru prepare samting utk jiran tetangga. Lom lagi utk gudis bebudak lagi...oh tuhan cptnye masa berlalu....



untuk jiran yang banyk bertungkus lumus ni, aku yg bertanggungjwb utk sediakan gudis, x taulah ok ke x...ikut kemampuan aku jelah, gaji aku bukan besar pun...mana yg mampu jelah ye...


hasil rembatan di kilang Apolo....aku gi Sabtu lps....

4 beg plstik...utk budak2, insyaallah dapat gaji nnti aku beli....
paking utk 200 orang....

tapprware.....ok x?

beg hijau....
lopeh ni nk beli barang hari sabtu, leh bawak beg ni yer....

InsyaAllah ni lah barang yg akan diberi, maybe ada kuih muih lagi....
tu x taulah mak aku nk masukkan apa lagi....eh lupa nk bagi tau, aku cuma buat utk 25 set je...

2 comments:

chinta... said...

wah...kak erienz pasni jgn lupa ambik gambar ek..chinta nak cilok idea akak sbb xlama lg adik ipar chinta lak nak kawen...

~Siti Hajar~ said...

Biasa la klu kenduri adik2 ni, kakak2 la yg aktif lbh...hehe

Ok la tu goodies appolo, siap terjah kilang dia lg, murah2 yer..?