SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

Ni Lah Keputusan yg aku buat.....

Selama seminggu lebih memikirkannye....dapat berita hari isnin minggu lps dah hari ni aku mengambil keputusan dan memutuskan utk berpindah ke unit lain...mengganggu betul dalam hidup aku...semua benda aku rasa x leh buat...hampir 7 taun aku kat unit Training, lps tu dipindahkan ke unit Akademik & Bisnes sebagai Personal Assistant sambil menjalankan kerja2 petdbiran dan kewangan Trainng...


Terdapat beberapa kenkangan yg aku x dpt stay lama di KPMS, so pilihan yg aku ada berpindah dari opis lama ke cawangan, antara Kolej Islam Johor (pentadbiran) atau pun KK Johor Bahru ( Bahagan Kemahiran). Terpulang lah pentadbiran nk letak aku kat mana antara 2 tempat ni, jgn letak aku kat Kolej Bandar sudah...giler jem nak ke sana...dahlah harga minyak nk naik...mmg x berhati pert kl letak aku kat sana...huhuhu....


Mmg aku rasa susah nk buat kpstn...aku bincang ngan myhubby, bincang ngan kenkawan, dan aku tanya kak zai yag sngt terasa apa yg aku rasa skrang.....tq kak zai kena buat entry ni. pinjamkan telinga utk mendengar masalah aku ni...sedih pun ada...tp nk buat camna...kenalah terima ngan reda...sedapkan hati aku kena terima pembaharuan...aku kena keluar dari situ....tp tulah....aku nak mula balik berkawan....belajar benda baru....tp x pe aku percaya aku leh buat....air mata dah nk keluar ni....sedih oi...terpaksa terpaksa terpaksa....semua ujian Allah...






3 comments:

annorita a.k.a cheekongsejuk said...

x pe la dik.. ada hikmahnye.. yg penting ikhlas buat keje.. (ngulor tu ngulor jugak.. wajib.. hehe)

zaidah said...

bersabor yer erin...ade hikmahnyer atas ape yang berlaku...

Dilla Ady said...

sabar ye rin..mungkin ade hikmahnye kite tak tau..mungkin kt tempat baru lagi seronok dari tempat lame..sape tau kan?

senyum slalu eh?