SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Sunday

Cetet dan baby yang comel....

Assalammualaikum dan selamat hari minggu....cuti2 ni ke mana mau pergi yer...nk jenjalan mmg malas sngt....hari ni myhubby je yang keluar gi driving range sbb minggu dpn ada pertandingan golf... kali ni mmg aku malas nk teman gi praktis...sakit kepala aku asyik tgk mana blh golf tu tercampak....walaupun kat tgn ada novel...x leh fokus baca yer...aku suka baca novel dlm keadaan baring, x kan aku nak baring kat bangku situ....betul x....


hari jumaat lps aku gi umah mak mentua aku, walaupun umah mak aku dekat sngt umah aku, tp jarang bebenor aku datang sana...maklumlah myhubby keje...jadik manjang x sempat je...so datang lps keje...anak abang ipar & kakak ipar mmg ada smua....riuh lah umah tu....aku pun terhibur tgk budak2 ni....nak2 si cetet yang dah bertambah sihat...skrang ni mak aku yang jaga...x lah hantar orang jaga...cuma adik yang kecik yang dipanggil bby hantar kat umah orang...mak aku x larat nak jaga....sbb  kecik lagi...


 adik cetet yg dipanggil bby...nama sbnar nazar ikram...
tgk manja ngan atoknye....orang yg jaga bby dekat je ngan umah mak aku...
tu yag abah gi ambik....mak aku tgh bagi makan bubur....



cetet pun nak main....layanjelah ngan hani...



 rambut dah panjang....mak ikatkan rambut, dh jadik mcm pempuan lak...geram aku tgk...mula2 takut ngan aku....x nak pun dekat ngan aku...
ngan laki aku nak lak....aku keluar hp, suh snap gambar truz suka....




 ketuanye pak usuk....main getah pemadam....




 comelkan...lain betul rupa ngan adik dia...dan adiknye sangt mengalah...kalau ada benda kat tangan bby...cpt2 si cetet rampas...tp bby x nangis pun....mengalahje ngan abang dia...



hani yang comel...tgh tunggu mama ambik yer....
sorangje pempuan mak aku jaga...







8 comments:

abah dan mak haqq said...

kak erin..
kenapa cetet kurus sangat?
dulu debab bulat je kan...

rambut hani dan haqq sama la.. :P

erienz said...

ni dah kira berisi sikit badan dia...masa masuk hospital lagi kurus...kuat mkn skrang....adik dia punya susu pun dia minum...

MIZZ SUE said...

comelnye budak2 tu..geram je tgok

Dilla Ady said...

rase cam lega jek bile tgk bebudak kecik nih kan..penat pun jadi tak penat..

mzhany said...

bagusnya adik mengalah dgn adik. hihi

*luv Syahnia* said...

suker lyan budak2
ada niece siap pggil
maksu die ni..ibuuu
hehe

NM02 said...

ai suker layan budak2... suker suker suker

CuTeMiUt78 said...

budak2 ni kan macam2 ragam.. seronok layan budak2.. hilang penat