SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Friday

CNY bnyak x dapat limau........

Assalammualaikum...cuti2 ni mmg cukup malas nk update blog...
bukan setakat nak update blog, buka laptop pun malas....
aku tgk je...red lappy aku ni....mst laptop ckp dah lama 
tuan blog ni x belai aku ni....hehehe.....


sempena raya cina ni....koorang yang keje kat syarikat cina..
nak2 yg bujang mst bnyk dapat angpau...
aku mmg  x delah...pekeje semua Melayu k...
cuma antie Foo sorang je cina...


so disbbkan syarikat Melayu...
jadik aku bnyk dapat limau je...
kaya ngan limau k...banyak ong...



sbnrnye ni semua myhubby yang bawak...
aku hanya dapat 8 biji limau je...
tu pun aku letak kat opis je...
lapar2 leh makan kan....




b4 ni dah dapat sebakul gak limau...
dah mkn bg hbs ...dpt limau yg jenis besar2...
ada dalam 12 biji kot.....
ni myhubby dpt yang ke2....
melimpah2 dari bakul....wa kenyang makan limau...
x yah beli buahkan...


7 comments:

mamawana said...

Banyak dpt limau tu... Mwana dpt 2-3 biji sekali ngadap jer...heeee

Dilla Ady said...

time raye cine nih mmg mkn limau sampai kembung perut..

dilla kt umah dapat dua kotak..ngadap limau jek ari2..huhu..

erienz said...

mamawana:samalah ngan rin, satu hari 4 5 biji makan.....

erienz said...

Dilla Ady: rasa nya CNYje kite makan limau...lps raya x rasa lak nak makan limau....hehehe

Yan said...

Supplier bg almost 12 kotal. Tp selalunya akak basuh dulu. Takut sakit tekak. Ubatnya kuat.

erienz said...

Yan: kena basuh dulu yer kak, x pernah rin basuh, tp kl x minum air lps mkn limau, mmg sakit tekak lah...

Redbloodsnow said...

zie lak..LANGSUNG tak dpt pun dr boss. abg zie dpt sekotak...hiksss