SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

Meeting kat kedai makan....

Assalammualaikum...
sori kenkawan, ni pun cite minggu lepas...
kiranye dah basilah...tp x kiralah...
asalkan ada citekan...




esk dah Jumaat....
meeting ni pun berlaku pada hari Jumaat lpas...
dah seminggu berlalu...
baru hari ni teringt nak buat entry...
bila tgk petang tadi bertungkus lumus
kat opis ni buat door gift utk
family day pada hari Sabtu ni...Insyaallah...



kami meeting dalam  kul 10.30 pagi...
tp x leh belah...meeting kat kedai makan...
baguzlah...haus ni...x minum  air lagi...
makan dah lps ngaji....
jadik meeting x berapa formallah...
Ketua Biro Wanita  membincangkan 
tugas kiteorang masa family day...


 kak zurin....


 nilah ketua Biro Wanita...
nama penuh Hasnah...nama glamur kak Sen...


 bersemngt nmpak membincangkan agihan tugas...
Biro Wanita ditugaskan utk urusan Pendaftaran...


 Teh Tarik Satu...lps tu aku angin satu hari....


kak zura pun ada...
gambar aku dan kak ina lupa lak nak snap....


dan hasilnya aku diberi mandat utuk membuat nombor2 yg bertuah...
setakat 68 orang kacangje...sblum ni aku buat utuk 400 orang staf....
rilexje...hari Isnin dah  siap...tunggu majlisje....

dan masa majlis....aku bahagian sambutan....
muka aku ni x de kat tugasan lain....sambutan, pendaftran...tu jelah...


11 comments:

eT said...

Suka masuk blog nih.nice.tp ada lagu la plak.huhu.
Nyway,mtg kt kedai mmg terbaek la sambil mengisi perut.hehe.

Jendela Hati said...

OK gak nie meting kat kedai..leh terus order air kalu haus bermeting...hehehe

Yan said...

wahh..bersungguh tu meeting nya..

Sari Yusa Ibrahim said...

Erienz, yg cantik & manis mcm Erienz mmg sesuailah diletak kat bhgian smbutan & pndftaran... hehehe.

Redbloodsnow said...

Bila terbaca ayat biro wanita tuh. baru zie teringat, lameeeee dh zie tak aktif biro wanita..huhu

erienz said...

eT: Tima kacih eT sudi jengah ke sini...tp mmg x sangka meeting kat kedai makan..kelakar pun ada...nasib baik bos sporting

erienz said...

Jendela Hati: tu yg seronk tu...teh tarik satu...alhamdulilah kenyang ketua biro belanja...

erienz said...

Sariyusa: akak ni, kite yag boring kak, asyik muka kite je...mst orng lain dah meluat...x de orang lainke...asyik erinje...lps ni akk lah kl ada event KP

erienz said...

Redbloodsnow: seronok kan ada kelab ni...sesekali buat xtiviti utuk wanita...zie biro wanita kat mana?

Dilla Ady said...

muke erin nih penyeri majlis..sbb tu letak kt bahagian depan..yg first skali org tgk..kalu marah trus tak jadi nak marah tgk muke erin..

Citarasa Rinduan said...

selamat malam erin..
ewah..nie kiranya metting mmg tergempak nie..dikedai pun boleh jadi..kalau CR dekat dgn KP..sure kamu hari2 lepak sana..hehehe


erin....
ngan kak sari yusa ala2 satu HQ tapi lain tempat eik>>