SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Friday

Ngedate kerna sudah lama tidak ketemu...

Assalammualaikum...sudah lama oi aku x update, tentunya blog aku dh bersawang...kembali lah mood 100% utk berblogging...,mood aku seminggu lps mmg hampeh sikit...malas dan ngantuk je...mmg aku tido awal spnjang minggu ni...nk mlwat kenkawan blogging mana yang sempatje...mmg mata ni rasa ngantukje...maybe horman x stabil agaknye, maklumlah dalam keuzuran...skrang ni dh ok sikit...

Semalam petang, merupakan perjumpaan kekawan ngedate...mcm dah jadik kemestian skrang ni 2 bulan sekali kami akan berjumpa...kl x jumpa mmg rasa rindu sesangt....so perjumpaan kali ni di tempat biasalah Angsana...dekat ngn tempat keje aku....dan paling best lagi, perjumpaan kali ni mmg lama, sbb aku dan kak ina mmg free hari tu....apa lagi mmg sesi meluahkan perasaan....


 Kami berempat.....Ain, Umu, aku dan Kak Ina


sempat lagi bergambar di Body Shop...tunggu kak ina shoping...




LUNCH DI NOODLES...
x ingatlah namanye....kedai baru....itu yg rsa nk mencuba

Masa lunch...sangt terkejutz...tgk dalam gambar mcm big saiz botolnye...
sekali tgk...alamak hai...aku teguk sekali dah habis...
buat kata ummu...5 kali botol ni baru kenyang....
air yang warna biru tu ain punya air nama i love u lemoned dan
 warna warna kuning tu air aku i miss u lemoned...



 nasi goreng ummu punya...x taulah apa namanye....
ala mcm nasi goreng cinalah...



 ni rasa mcm tomyam...tp meenye meggi...




 nasi goreng rasa tomyam...agak pedas...pilihan ain...
tp x leh makan, tukar sama suka ngan umu....
aku pulak makan mee goreng mamak....
prsntion smua mknn mmg x menarik....
mcm mkn kat kedai biasa....
mmg rasa x puas hari sngt....mcm x berbaloi...
ni adalah kali pertama & terakhir kami gi...



hepi bufday ain...baru hari ni dapat bagi hadiah...
ala mak !!!lupa pulak nk uploud....nanti2 lah yer....



dah puas berjalan2...aku window shopingje....
tekak mmg rasa dahaga...singgah dunkin donuts...
minum air je....basahkan tekakkan...
dahlah asyik ketawaje...dgr cite si ain....

kesimpulannye kali ni perjumpaan mmg best...
dan agak lama kite orang jenjalan, dan shoping....



7 comments:

atty's said...

uniq gelas airnya
Jom baca: Tutorial Link Entry di Komen

Dilla Ady said...

la..kecik jek ye gelas tu..tgk cam besau..rupenye kecik..huhuhu...

*luv Syahnia* said...

best kot kua mkn2 camni kan ;P

erienz said...

atty: mmg unik kak...tu yg oder....nama pun unik...

erienz said...

Dilla Ady: tu yg sangt keciwa dilla...huhuhu...haus lps tu...cari air lain...

erienz said...

luv shania:mmg sngt best...sesekali jumpa dan lupakan masalah keje...hehehe...

ann @ hatiberbunga said...

huhu.. rindunya kt kawan2 lama.. nk kena ngedet gak ni. :P