SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

Alhamdulilah...syukur sesangat....

Assalammualaikum...
x tau nk luah mcm mana....
terima kasih x terhingga buat kak zai...
kerana akhirnya dapat jugak  buka blog aku ni....
mmg berdebar2 rasanye....takut kehilangan blog ni...
sayang sangt...bnyk cite aku sepanjang 2 taun ni...
x kan burn macm tu je...sayangkan...
gara2 aku tkr email yahoo ke gmail....




sbnrnye dah hampir sminggu aku x buka blog aku ni...
coz semua entry adalah autopublish...
skrag sibuk diperkatakan bulan 6 sapa yag guna akaun yahoo
blog nya akan didelete...so aku pun buatlh email gmail...
hari sabtu, mcm biasalah nk buat entry baru...
sekali x leh buka kat email yahoo...
maklumlah aku x invite yahoo ke gmail lagi..
sbb aku mmg perlukan kak zai suh guide aku...
sedih2..cuak x leh bukak...x tau nk buat camna..
dan aku mmg x pndai nk godek2 sendiri...
akhirnya kak zai gak yg berjaya membuka akaun blog aku....
tp mggunakan akaun gmail...x yah nak delete akaun yahoo....
ataupun aku x taulah ataupun dah terdelete....
huhuhuhu....


nk terangkan mmg x pandailah...
sekali lagi tq so much kak zai...
nnti aku belanja asam pedas yer...
tp kenalah bawak aku...
sbb aku x pndai bawak kete..hehehe....





3 comments:

NM02 said...

yu, font kaler kat ruang komen tu tak berapa clear la my dear..

Yan said...

ALHAMDULLILAH akak pun dah tukar.. tpi rasany amacam tak complete.. Ingat nak tanya erienz lah nanti.

CuTeMiUt78 said...

oh ya ke... tapi atas sbab apa plak klu guna yahoo email kena delete.. tak berapa faham bebenornya