SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

suka 1000x

sangat suka ok...
nk tau apa yang aku suka....jengjengkeng.....
tgk gambar aku yang cun ni dulu....
sapa nk puji lagi...masuk bakul angkat sendirilah....
hehehe...

 ni waktu keboringan di tghari....



 nilah yang aku dapat souvenir from china...




sekali tgk bnyknye.....



tu dia... 5 in 1....kl warna merah i lgi suka...
mak ai demand lak aku ni...




blh letak barang makeup...




nilah chef Razak yang bg aku souvenir....
minggu lps dia cuti seminggu ke sana...
agak2 koorang pernah nmpak x chef ni....
kl koorang perasan pernah masuk WHI, NLKO....

apa2 pun 10q so much chef....
sngt suka tau...almaklumlah....
beg adalah barangan kegemaran utk dijadikan koleksi..



9 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

wow cantik beg tu, satu letak alat makeup, satu letak brooch, fuhh best ni

Sari Yusa Ibrahim said...

amboi chef... utk sy tak dak ka?? Bagi erienz tu byk2 buat pa? Pssst.. erienz, bagilah akak 1, nt akak bagi 1 cistat eh... hik3

erienz said...

mamasyaza: kite dah letak makeup satu kak...yang lain simpan...

erienz said...

Sariyusa: Akk satuje cistat...bagilah satu tppewr...baru leh bagi...hahahaha...

~Siti Hajar~ said...

byknyer dpt purse, meh kasi sini 1...hehe

Klu dr cina mesti dibuat dr kain suterakan...btl x?

wahida said...

wow!! jelesnya saya tgk...cantik...

meh nak satu!!

Dilla Ady said...

wah..besnye..skali dapat byk camtu..puas pakai..

CuTeMiUt78 said...

wah... 5 in 1 tu.... seronok kan dpt gift2 ni

ratusiput said...

wah bestnye...5 in 1 lg dapat..