SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Friday

Sangat Cantik....silalah cuci mata yer....


Silalah cuci mata erk...aku ni kalau duit terlebih mmg surelah aku buat baju macam ni...ala2 mak datin gitu....jahitan manik ni kawan aku yang buat...zaman aku duk satu umah dulu x de lak dia buat jahit manik...cuma pernahlah sekali dia buat utk baju tunang aku yang x jadik nak tunang...hehehe, itu pun first time dia buat, x lah lawa macam skrang ni...mmg aku tabik spring ketelitian dan kesabaran yag diperlukan dalam membuat jahitan manik ni....




silalah klik untuk tgk design lain

wow cantiknye...


 rambang mata tgk design yang cantik2


 ni pun corak yang aku suka....


simple dan cantik

lebat sungguh bunga yang dijahit

nilah sekali yang aku suh buat ngan bajet RM50....kalau skrang lagi mahal rasanye...maklumlah harga barang smua dah naik....mmg cantik...


nilah Mazuin Ahmad...dulu satu opis...Bahagian HEP...dimana ada awin disitu ada ERin...macam kembar x seiras...sorang kecik, sorang besar.....hehehe...



9 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

Awin ke yg jahit tu??? I salute.. blehlah tempah...

erienz said...

ye kak...kak awin yg buat...bolhlah tanya, utk raya dah ada orang booking tau...

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

serius cantik giler...

Dilla Ady said...

cantiknye...tekun la kan org yg pandai jahit manik nih..cantik btul la kerja tangan die..

~Siti Hajar~ said...

wow! cantik & kemasnyer, mesti tgn dia lembut, dia ikut contoh @ ikut suka tgn dia...

klu dia ambik tempahan, nk aje kita tempah tau..try tya tgk dia nk tak klu kita tempah...

ratusiput said...

cantik...leh tmph online ke ni..

azzey said...

Dulu sker gak jait mainknih..skrg dh kurenggggggggggggggggg..hu3...

Cute MuM said...

cantiknya..
baju cute mum takder manik..
rimas..
lagi2 ada dania sekrang.
lagi tak sesuai nak pakai..

CuTeMiUt78 said...

eh..eh.. nice la....