SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

Kebizian Melanda

Assalammualaikum...
Mohon maaf kat rakan blogger sejak akhir2 ni...
aku tidak berkesempatan utk terjah blog koorang...
almaklumlah sejak minggu lps dan minggu ni 
serta minggu setrusnye...selagi meeting BOD x buat...
sure akan busy dari jam 8pg ~ 5 ptg....


Hari ni Hj. Bos x de...meeting di Kuala Lumpur..
tp aku still mensetalkan Pwr Pnt dan Laporan utk dikemaskinikan...
perubahan akan berlaku dari masa ke semasa....
so aku mohon maaf x dapat menjengah di blog koorang...
ok can cin cau....




3 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Saya ni, masuk minggu ni minggu ke 3 free & easy..Adoi!!~ Kalau boss ada minta tolong, ada lah kerja..Kalau tak yang hado...Boring~

Dilla Ady said...

takpe, kena utamakan keje dulu..ade mase nnti jgn lupe jenguk dilla ye..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm keja diutamakan dlu... yg lain2 tu takpe...