SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Wednesday

Time berkobar-kobar

waduh bila semangt datang utk berblogging...
internet lak lembab  giler...
stres jadiknye.....
x dapat nk melawat kenkawn yg lain...
baru separuhje....
lom lagi nk berkenalan yg baru....

mata aku dah kuyu ni...
kl berterusan gak kelembapan ni...
terpaksalah aku off dulu...
masuk bilik baca novel jelah...
lps tu leh tido...
badan pun rasa letih....
almaklumlah bendera merah...


kat opis lak....air cond x berapa nk berfungsi...
leh tertekan jadiknye...
panas tul...baju aku pun leh basah....
sok aku nk pakai baju kurungke...
atau blouse....x leh tahan panasnye....


oklah...aku cuba off dulu internt ni...
kalau sama gak...mmg suh aku tido awal lagi...
semalam aku tido kul 7....kul 12.45 mlm sador...
tgk tv jap....sambung baca novel....
lps tu jam berapa aku tido balik....





2 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam erin..
mmg lama ayu tak singgah..
sebenarnya dah ada hajat nak off beblogging

tapi rasa sayang dgn persahabatan sahabat dialam maya..

ambil masa skjp walau sbnarnya ayu dah rasa mengantuk..

semoga kamu baik2 sahaja ya

part office ada problem dgn aircon..
rasanya.. bawa kipas sendiri.. hahahah..
LARI!!!!

erienz said...

thanks ayu singgah sini, tulah ayu bila semngt dtg, ada je masalah....rin pun syg nk tutup blog ni...rin akan cuba sedaya upaya utk brbloging...


mmg dah bawa kipas sendiri pun...sbb panas punya pasal...huhuhu...