SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Sunday

JenJaLan di HaRi SaBtu

Biasalah awal2 bulan plan minggu pertama mesti nk gi jenjalan.....
tp kawasan JB jelah...lagipun aku nk gi tgk 
Pameran Pengantin Di Danga City Mall...
tp hampa, rupanya aku salah tgk bulan....
tarikhnya 29 Julai....ni baru brp hb.....
kat Angsana aku dah gi, tp Al-Quran yg aku nk tu x de...
jadik kena tunggu hujung bulan nilah.....

Bila dah kat Danga ni....
x sah kl x perkena air asam boi....
jam pun dh kul 12...
elok truz makanjelah.....
plan nk Plaza Kotaraya mkan Pece Leleh....
tp dah lapor....eloklah mkn dulu....


 asam boi yg maveles...




nasi goreng myhubby , meriah ada telur, sosej dan beger....





nasi ayam penyek...mmg sodap...




kat Danga City Mall ada baju kurung yg aku berkenan...
tp harga mak ai...mahal tu RM250....
tgk jelah.....huhuhu.....


After lunch ke Plaza Kotaraya dan Persada...
Metrojaya Sale tau....aku beli lah alas kaki je...
nk cari cadar pengantin adik, x de lak pulak....
manalah aku nk cari lg....kl kat KL mst bnykkan.....


Solat kat Kotaraya, truz ke giant Tampoi pulak....
ada baucer giant, so belilah barang dapur lak....
tu pun bnyk yg x beli lagi.....
lps tu balik umah....







1 comment:

eT said...

hehe...nampak best jek makanan tuh...
nak2 trime tgh nih..huhu