SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Monday

Kau Pergi Jua...

Assalammualaikum...
rasanye ni baru first time aku taip entry selepas sahur...
bukan apa sebelum terlupa, ingin kutitipkan rasa sayu dan sedih
atas pemergian Pn. Hamiza ke Rahmatullah jam 8.30/ 29 Ogos 2010
di Hospital Johor Speciallist... SALAM TAKZIAH buat En. Shahrim
suami pada Pn. Hamiza...

aku dapat berita. arwah dah x de, dekat kul 12tghri....
tq yati sbb beritah akak, kalau x mmg x tau pun...
dalam kul 12 lbh aku sampai kawasan rumah arwah...
dalam perjalanan ke sana Yati call ckp van jenazah dah gerak..
aduh...rasa terkilan x dpt jumpa arwah...
arwah di bawa ke Mersing kampung suaminya...
arwah juga dah x de mak dan ayah...


sedih sesangt....last aku jumpa masa dapat berita arwah nazak...
dr. pun menjangkakan arwh x lama...
mmg aku tgk masa tu arwah x berapa kuat...
tp semangtnye yang kuat utk berjuang utk hidup...


masa tgk arwah mmg sedih, aku gi kat arwah...
arwah panggil nama aku....arwah cakap
Erin, cepat2 dapat anak...aku punya nangis  masa tu...
mmg sedih sangt2...dia pandang muka aku,
aku berikan kata2 semagt...
lps tu aku dah x blh nak kata apa lagi...
air mata dah keluar laju....
sbb x pernah tgk arwah dah sakit teruk mcm tu...
sll bila kitaorang buat lawatan...
arwah masih kuat, masih tersenyum....
kali ni dtg terbaring....arwah pandang setiap
orang yang datang...sayu hati aku....


apa yang pasti biarlah arwah pergi ngan tenang...
kerana sudah lama arwah menghidap kanser...
semoga arwah dicucuri rahmat di bulan Ramadan ni....
Al-Fatiha untuk Pn. Hamiza  binti Bunyamin....




gambar aku  bersama Pn. Hamiza...





p/s: dapat tau pagi ni..arwah meninggal di rumah...
dan tidak sempat balik Mersing ketika arwah masih ada...
SALAM TAKZIAH BUAT FAMILY EN. SHAHRIM

3 comments:

IbuHakimHaikal said...

Alfatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat..

sonata anak kancil said...

takziah kepada keluarga allahyarhamah...semoga Allah mencucuri rahmatNya...Al-fatihah

ann @ hatiberbunga said...

alfatihah buat arwah..