SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

:(

Assalammualaikum...hari ni aku dpt mc, mmg x larat rasanye nk gi opis, walaupun tau keje tgh bnyk, x lama lagi ada meeting BOD, bnyk benda kene prepare, harap bos x marahlah, PA x larat nk gi keje, tp berblogging larat lak...hehehe...sbnarnye cuba x nak layan sakit ni, tgh sempt, nk tido pun x leh...

 Petang semalam aku gi klinik....5 jenis ubat doktor bagi, cuma dr x bagi ubat sakit tekak je...



sblum tu aku telan ubat yg lama, masa aku sakit tekak, aku tgk tarikh last aku gi klinik 26/9, x smpai 2 bulan aku dh kene balik sakit tekak, tgk ubat ni aku tgk antibiotik x hbs, tu agaknye senang kene jangkit...



2 comments:

~Siti Hajar~ said...

Antibiotik kena habiskan jika x senang dpt penyakit blk..musim demam sama skrg ni...

eMMe said...

asyik hujan je...anytime leh demam, moga rienz cepat sembuh, n leh keje semula, rienz, PA ekk? sama laa..dulu study mane? sok la, ade geng....