SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

Majlis Konvo Tadika Hikmah YPJ

Alhamdulilah selesai sudah majlis, tp sori bebnyk, x de gambar budak2 buat persembahan, sbb kamera aku baterinye dah hbs...mmg lupa nk charge....kat sana aku bertugas sbagi juri untuk persembahan...lps tu urusetia AJK hadiah.....


sebahagian hadiah...sori gambar kurang berkualiti...


shidah dan teddy bear...taun ni hadiah mcm grand sikit....
sbb ada teddy bear....taun lps mcm x de je....


deco dari cikgu2 tadika...kali ni x dapat join ke kompleks islam lbh awal...sbb aku bukan staf bisnes lagi...skrang ni aku departmnt pentadbiran & sumber manusialah...aku ikut bos...kl bos nk jaga bisnes, jadiklah staf bisnes....disbbkan aku dh lama duk bahagian bisnes, mst nk tolong gak....



shidah sbg juri persembahan dan ajk hadiah, sama mcm akulah....
kak salha yg bertudung labuh sbagi MC pada hari tu....


sempt lagi posing, sblum bateri habis...hehehe...



ni lah tempat konvo tadika berlangsung....dewan besar komplk islam johor....


sebahagian AJK pendaftaran yg terdiri daripada cikgu2 tadika di semua cawangan tadika....


lupa lah nama adik ni, dari sekolah Tadika Hikmah Kota Tinggi, 
diberi kepercayaan sbgai wakil pelajar utk ucapan Selamat Datang in English....


testing2 tgh pasangkan microfn.....


rasanye ni je persembahan yg dapt aku snap...lain smua dalam kamera mami....




6 comments:

eMMe said...

aktif la Erienz ni, ade je aktiviti...hehehee...best2!!

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

lama tak tgk logo YPJ tu..rindu lak rasa..:)

kelass tempat konvonye...

nUR_rOsALiNdA said...

Canggih ek konvo tadika skang..Hehehe~

Mama Hanim said...

Cantik..

Yan said...

grand tu graduation day nya..

~Siti Hajar~ said...

Wah! Grandnyer konvo tadi tadika..

Cunnyer erinz bkebaya nyonya tu tp kn cover dgn blazer la plk eh..hehe