SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

Hari ni penuh ngan kerisauan

Dari semalam hingga hari ni, hati aku x tenangje...ada 2 benda yang membuatkan aku risau sngt, satu pasal keje kat opis, tp  yang tu, alhamdulilah dah selesai semuanye...idaklah aku kene tunggu hingga abis, rasanye x yah citelah sbb terlalu confidentiol...smpai tidoku tidak lena, jap2 tersrntak time tido, punyalah penangan keje diorang bagi kat aku last minute, dh lah aku tgh period, mmglah anginnye kus2, sblh2nye aku tolak, tp dah X de orang yang layak, aku gak yang kene....menci tau....kite tutuplah kisah ni...yg pastinye kiteorang syukur sesangt...


yang ke-2, malam td tgh syoik2 melingkar atas katil smbil membaca novel, layan mata b4 tido, adik aku message, ckp ayah x sihat, kaki bengkak sbb kene paku masa trunkan khemah masa adik aku kawin,  tersentap beb, adik aku ckp bengkak besar dan merah, lps tu masa kene paku, x gi klinik, lps makan sup trus kaki tu bengkak, truz ke klinik, doktor pun x berani nk cucuk, suh bawak ke hospital, ayah aku kl ckp pasal hospital mana dia nk gi...nasib baik ke klinik dia nk...pagi smlam gi lagi klinik yg lain, doc cucuk gak utk than sakit.


jap tadi aku call adik aku blk, tanya perkembangan, adik aku ckp mcm tulah, x surut2, risau tau, adik suh aku nasihatkan ayah bawak gi hospital, aku bukan apa kawan aku cite pasal ayah dia, mmg x nmpak kesannya, tp kat dalam tu, takut  kuman serang kat organ penting....hish aik, risau betul, 


aku call ayah ckp suh gi hospital, tp nasib baik truz ckp nk gi hsptal sok, ayah pun tau kuman tu dh merebak, mst ayah aku dh x tahan sakit sbb tu nk ke hospital...adk aku cuba pujuk ayah gi hari ni, sok dah x sempat sbb adk aku dh kene mengandam...aku pulak nk balik, faham2 jelh....ongkosnya kurang, bulan ni pulak rotax kete mati....adu hi...mmg rasa nkbalik sngt....


mintak2 ayah aku cpt smbuh....




4 comments:

eMMe said...

Erienz, saya doakan Ayah kamu takde pape, kalo kaki luka tak baik2 takleh biar, leh jadi serius, mujur Erienz berjaya pujuk Ayah, ayah Eriez bagus dengar ckap anak, hehehehe...

pst: ari tu balik Jelai, tak sempat nak raya umah Eriez, jap je saya balik Jelai ari tu...

atty's said...

semoga pakcik cepat sembuh..risau jugak kty dgr nya .

erienz said...

erienz: thanks dear, tulah, rasa mcm x caya ayah nk gi jugak, mst dh skit sngt, thanks doakan kesihatan ayah rin...


sori emme, rin x balik jelai hari tu, raya di JB je...lain kali kite deal balik jelai sama...

erienz said...

atty: thanks kat atty, doakan akk amat rin hargai...