SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

JB~Jelai~Kuantan~Jelai~Kuantan~Jelai~JB


aku dah x sabar2 nk balik kampung....
bukan setakat tu je...x sabar2 nk gi family day
opis myhubby kat kuantan...
mest tertanya2 knp aku x bertolak dari JB...
hehehe...mcmlah ada orang tanyakan....


sbnrnye adik aku call tanya nk makan durian x...
aku kl bak mkn durian ni, dh mcm orang mengidam...
x sabar2 nk tunggu balik dari kuantan...
nk balik gak ptang ni....
sok pg Jumaat baru gerak ke Kuantan....
tp aku risau sbnarnye, dgn keadaan cuaca yg x menentu...
harap x hujan, x banjir dan prjlanan oklah...
doakan yer kenkawan....


hari sabtu lak, aku kena bertolak
 dari kuantan pepagi balik semula ke Jelai....
majlis bertandang ke umah peranti lelaki...
ni mjlis adik aku tau, yg kawin bln 10 hari tu...
majlis belah lelaki hari Sabtu..
nasib baik kat Jelai gak...


lps mjlis bertolak semula ke kuantan...
so utuk hari sabtu tu kami x join lah ke Gambang park...
x pelah ada rezeki kami gi sendiri...
tp x denyelah, aku ni bukan suka sangt bab nk main2 air ni....
lainlh kl ada anak....maybe aku pun ikt serta main...


so aku kat kuantan sampai hari ahad...
lps tu bertolak semula ke Jelai...
memandngkan cuaca kat kuantan x menentu..
aku bercuti kat Jelai jelah....
hari Selasa baru balik JB....



tu yang harap, x hujan dan x banjir....
kl x susah gak nk atur perjalanan....
sian myhubby mst penat drive....
aku ni mmg x pandai bawak kete....





3 comments:

eMMe said...

huhuhuhu...perjalanan jauh yg memenatkan...kite kesian kan husband kite yg drive sepanjang masa, me lak leh drive, tapi tak confident.... sbb me ade sindrom darah gemuruh, cepat tekejut bahaya!! husband pun terpaksa la drive, dia pun tak confident kasi bini dia ni drive... ari tu balik Jelai, ade duyan, tu pun duyan pokok jiran kasi....puas la makan....sedap, tapi kalo dpt isi kuning lagi puas hati.....

~Siti Hajar~ said...

Sga dipermudahkan semuanyer erienz...jauh perjalanan ulang alik tuh, drive carefully ok...

Dilla Ady said...

semoga dipermudahkan pergi dan balik ye rin..