SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

Dating Time...

Macam biasalah kami 4 beradik... tp slalunye sorang lagi mst x de....almaklumlah jauh dari kiteorang...so, hari tu dia x dapat join sekali...biasanye kitorang ngedate hari Jumaat, yang ni ngedate Jumaat bulan 4, tp x tau tarikhnye...malas nk tgk...yang pasti kat Jusco Bukit Indah kat Old Town White Coffee...


 aku dan kak ina...


 sbnarnye ngedate kali ni, agak sedih dgar masalah adik aku ni ain...
harap ain tabah dan bnyk bersabar yer...kakak2mu ni sentiasa menyokong...


 nyum2 air ni buat aku sakit tekak....tp mmg cedap....


 kak ina kl gi sini, x sah kl x mkan mee ni...
aku x leh lah, melainkan tekak aku nk mkn sop2 camni...


 aku oder ni je, kl x silap sbb pagi tu dh makan nasi lemak...uish....diet....


si ain yang muka sedih, dahlah lapo...mknn lak ambik masa 20 minit nk masak...
sanggup ko tunggu yer ain...


3 comments:

Harris Fadzilah Rahmat said...

Ain dh sihat ke dr eksiden aritu?

erienz said...

alhamdulilah dh sihat, dh keje pun, smlam baru jumpa dia...

Harris Fadzilah Rahmat said...

ok lah, klu jumpa dia kem slm k...