SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

Sungguh aku x kreatif...

Nmpaknye mmg dah semak samun blog aku ni....datanglah mood untuk berblogging...sori ye kenkawan, mood mmg kelaut, x tau knp...

memandangkan n3 utuk bln 5 masih lom terbuat, aku cuba bermood utk berbloging...ha siannye aku, mmg x de harapnlah aku nk rasa duit nufnang..hehehe...mana nk dpt kl berblogging pun bnyk skip....



cer tgk gambar kat atas ni...cantikkan broch itu....tp seyes aku mmg x kreatif...ni smua member aku yang buat, aku tolong gunting dan gam batu tu...


sangt kecik yer...siap cari kat tenet lagi....sbb mula2 cuba asal mcm memanjangje...kirenya x comellah...aku x ingtlah berapa cmje panjang reben tu...

memerlukan kesabaran yang tinggi ni....kedut2kan....
ikat...hish x koser aku nk buat..


yang paling best, buat keje ni masa bos x de...hehehe...
gi mana erk bos kiteorang ni... 
sampi sempt mengerjakan benda alah ni...

yang atas tu shidot..dia ni usahawn kecil2lan, jual tudung, brooch...
tu yang datang kerajinan nk buat brooch ni....



dah jadik pun...aku x taulah shidot jual berapa....



4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

cantik nyer!

eMMe said...

Erienz, sihat ke? creative la ni, cam sweet2 cute2 je... cantik la.. ni utk gubahan cantik ni kan... terus kan... hehehe...

erienz said...

Mrs. Edy: 10q puji cantik....biasa je...

erienz said...

emme: miss u lah, rin sihat alhamdulilah...10q puji, ni angan2 je...lps tu dh malas nk buat...hehehe..