SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

AkHiRnya AkU JuMPa GaK


Assalammualaikum...
sorilah, sungguh lama aku x update...
walaupun baru  3 hari, tp tetap terasa lama....
nk melawat blog koorang pun x sempat...
harap koorang x kecil hati...
nnti ada masa akanku terjah blog koorang...



nilah tempat yng sll aku dan myhubby gi lunch...
b4 ni terletak kat Festive Mall, kat ngan Danga Bay...
lps tu skrang dah tutup, dgr pengurusan baru yg ambik...
tp sampai skrang aku tgk mcm bangunan tinggalje...



kenkadang ngedate pun kat sini...
rindulah nk ngedate ngan ain, kak ina dan ummu..
mana koorang skrang...snyapje...huhuhu...

skrang ni kopitiam ni kat Danga City...
sapa pernah gi...tmpat yg x ramai orang gi....
aku pun mmg saje jenjalan kat situ...
myhubby yg perasan antie yg jg kaunter tu...
aku pulak,perasan toke kedai tu...
uncle yg kenkadang ambik oder aku... 



sbnarnya air nilah yg membuat aku ngidam...
xpecialy myhuby...suka sngt ngan air asam boi...
sll ckp kat manalah JB Kopitiam ni pindah....

muka ceria myhubby dapat asam boi...


mee goreng mamak utk myhubby....


mee rebus untuk aku....lps ni dah tau tmpat, 
dah x de masalah...blh gi je truz...
tp jauh sikit dari opis...nk gi kena hari cutilah...






10 comments:

Dilla Ady said...

tak penah rase lagi air asam boi kaler ijau...slalu kaler oren yg kt pasar malam tu ha..tp biase2 jek rasenye..huhuh

eMMe said...

erienz~ adui la...tgk sini, mesti rasa lapar balik,heheheh....

PuteriKureKure said...

puas akak cari mana la nak tinggalkan komen. sib baik jumpa. hehe.

lama tak jenguk sini. hai erin! :)

eT said...

hehehe...ngedate kt kopitiam pon layan gak kan sekali sekala...

Jendela Hati said...

alamak nampak air asam boi nie terliur pula, dah lama xminum,selalunya minum dan makan mee kari kerang lebih...hehehe

Citarasa Rinduan said...

nyami.....erin!!!! nampak menyelerakan.....sedapnya...

kita pun sama lah...sangat2 buzy minggu nie...thanks tau jengah gak ker blog kita

SyaNa said...

teringin plak air asam boi
kecur eliur :p

Yan said...

walaupun akak ni org johor. tapi tak pernah langsung ke area ni.. nnt lah one day..

mummysyafie said...

mesti berselera makan bila ada peneman. makanan pun nampak sedap

Redbloodsnow said...

EEEE YUNKKK! LAWA NYA KOPITIAM TUH. KALER DIA WATKAN MATA ZIE SEJUKKKK JE TGK..AHARKS :D