SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Wednesday

Last N3

assalammualaikum...
koorang dah lunch lom?
aku makan roti n egg tart....
malas  nk makan nasi...
sbb ptg nnti aku nak mask nasi goreng..
lbhan nasi lunch meeting smlam...
 antie sempat bungkuskan utk aku...
alhamdulilah...x yah nak masak nasi...
 kl x mesti aku x masak punya....
belije...takut x sempatkan...

so aku nak bg tau...ni adalah n3
 aku yg terakhir utk minggu ni...
huhuhu...bukan utk selama-lamanye...
tp ajal maut semua ditangan tuhanku...
mana tau...eh dah melalut pulak...

sebenarnya, esk aku dah start cuti...
balik N9...rindu kat adik2 dan mak ayah...
dah lama x rasa masakan mak...
insyaallah...hari ahad aku dah ada kat JB...
doakan aku selamat dijalanraya,...
dan jangan kena saman lagi...
teringt pasal saman...myhubby ada 4 saman...
masih lom bayar lagi...
kl harga diskaun RM360...kl x RM700 lbh....
suka hati u lah yang nak bayar bila....
ok lo...cau dulu...dah nk start keje balik...
tp mata sangt ngantuk o...




7 comments:

NM02 said...

windu kat masak lomat cili api eh... take care tau. berhati2 dijalan raya

atty's said...

kira dah murah dah samannya tuh ..cepat2 bayar.

Dilla Ady said...

dilla da settle da saman..

okeh, hati2 ye blik kg!

Jendela Hati said...

Selamat pergi dan pulang ke kg. Mesti rindu nak bc entry br. Jalan lupa tulis lagi ek. Selamat singgah ke Jendela hati lagi...

mummysyafie said...

best nya boleh balik ke kampung..have a safe journey

Yan said...

selamat pergi dan selamat kembali.

mamawana said...

Assalam sweetie

jom join
http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/03/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html