SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Sunday

Lunch at IHYPJ


Assalammualaikum....
layan gambazjelah yer....
berlaku di Dewan Institut Hospitaliti YPJ
hari Khamis 24hb...

ni masa meeting ceo dan  staf senior akademik...
mula2 aku x lah terlibat..tp dapat msg dari PA CEO...
suh aku terlibat sekali utk tekan power point...
@ catat minit...tp aku pilih tugas yg paling senang...
tekan2je...mudahkan...kl bos aku yg beri ceramah...
dah tentulah aku yg kena catat minit...hehehe...


ni yag paling best waktu makan....
request dari CEO utk makan Western....
rezeki akulah merasa....

sup udang...letak mee...blh jadik mee udang...
ni smua pelajar2 Kulinari yang masak....
sem last kalau x silap aku...


x taulah apa namanye....
aku dapat daging....tgh2nya pasta....


kontrol ayu...padahal x sabar nak ngap...
maklumlah dari pagi aku x makan apa2 pun...


kak zurina (PA CEO)
dapat daging ayam...kami pun tukar2 hidangan...
ko rasa aku nye...aku rasa ko nye...
aku mmg x habs makan...aku bagi CAT sikit daging....


cheese cake....diorang ckp...
HQ suka makan cheese cake...masalahnye yang datang ni orang kolej...
bila masa kiteorang request nk makan cheese cake ni...
tp kl dah buat kiteorang sukaje...



Pn. Sunitawati...pensyarah IH....


selain orange....
teh o pun ado masa makan ngan keklah dihidangkan....


aku x hbs pun makan...sampai rasa nk muntah...
kl makan kek ni je...sure habis.....
maklumlah ada 4 course...
cuma hidangan first je aku x snap gambar....


8 comments:

Yan said...

Amboi3.. bestnya cheese cake tu..

erienz said...

mmg best kak yan..tp dah kenyang truz jadik muak...huhuhu...sayang x habs....

Sari Yusa Ibrahim said...

rezeki tu Erienz, bestnya...

Dilla Ady said...

sedapnye cheese cake tu...kalu makan cheese cake nih kena makan sket2 tak leh sekali ngap..muak..

CuTeMiUt78 said...

wah...makan n makan lagi...

erienz said...

Sariyusa: betullah kak, rezeki rin..kl x mmg x merasa lah...yang penting free, hehehe...

erienz said...

Dilla Ady: tulah dilla, kl makan tu je sure mmg hbs...b4 ni dah makan 3 jenis course..mana x nye kenyang...

erienz said...

cutemiut78: akak, blog kite pun nama bun & butter, makanjelah, hehehe...