SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

aSaL jaLaN JeM




Tghari aku dan myhub ke metrojaya....

nak cari laptop utk adik aku...

tp jalan uda jem teruk....x de xcident pun...





jalan uda yang sangat jem...

rasa nak suruh myhub patah balikje





selamat sampai....

ada 2 tempat ni nak hbskan duit...

tgk tu metrojaya pun buat karnival gak...

sukanye...tp aku akan pastikan aku

x akan keluarkan duit utk membeli...





car park...tgh tunggu lif...



aku dan myhub gi tempat jual alatan komputer dulu

nak tgk laptop yang murah2....





ok x...blh lah kot utk buat assigment


x leh nak beli dulu kena tanya mak...

lepas tu aku ke metrojaya lak...

tgk apa yang menarik...tp mcm x de yg menarik...

sbb gaji aku x masuk lagi...sobsobsob...

myhub je yang beli....

banyaknye beg....banyk lagi yg cantik2

tp ni jelah yg aku dpt snap...ramai tul org...


balik je dari Danga City Mall...

lalu kat HSA, kiranye ikut tepi lautlah...tp heranlah knp

setiap simpang ada polis trafik...myhub ckp hari ni ada

pertabalan Tengku Ismail sebagai Tengku Mahkota Johor....

patutlah banyak polis...

dan jalan yang aku lalu clear....line sbelh je jem...bnyk jalah

x leh lalu....tutup utk laluan kenderaan VIP

cepatlah aku sampai opis....

wow...blh drift ni...

2 comments:

zh-ena said...

sale di sana sini..menggigil tangan jea nak keluarkan duit

nuffihkum said...

wau... belilah macbook....mana gambar aku kenapa tak post