SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

The Best Test Blog Award

Aku dapat award lagi dari Blog Comel...thanks kak zai...ingt kat aku lagi....he3
The Best Test Blog Award...ko sure ke kak..bagi award kat aku ni...ha3
apalah aku ni...orang dah bagi aku kena terima...bnyk songeh lak....
sayang ngan kamu kak zai...hari Jumaat nanti kite jumpa yer...


The BESTest  Blog....
ni dah jatuh riak ni...ha3...
koorang yang menilaikan....aku ni just tulis ikut suka aku je....
ko orang rasa seronak baca dah syukur alhamdulilah...
koorang kutuk aku pun aku alhamdulilah...


ANDA MESTI BERI PUJIAN KEPADA PEMBERI AWARD NI
thanks kak zai kerana memberi award The Best Blog kat aku...ko suka baca blog aku kan...sll ko suppot aku buat blog ni....walaupun x ramai yang singgah kat blog aku ni...sekurang2 nya aku ada blog sendiri...


SILA BELI AWARD KEPADA 10 BLOGER YANG LAIN
aku macam biasalah beri pada blogger yang tegar dan x tegar...jawab tau...

kak Ayu (hadifhadifah)
kak Sari Yusa
Kak Intan (puteri kura2)
kak Ezreen
Jaja
kafindo
halim
hariss (red)
cheekong sejuk
Akak yatie


ANDA MESTI MEMBERITAHU 10 BLOGGER NI
la...kena bagitau yer...kak zai x bagi tau pun suh ambik award...aku je yang x malu gi ambik....he3..yelah nanti aku suh diorang ambik award...


BAGAIMANA ANDA BOLEH DIGELAR YANG BEST N GREAT
Aku rasa blog aku biasaje...x lah semeriah blog orang lain....banyak cite2 menarik...blog aku x de iklan nuffnang...ha3....tima kacih banyak2 pada kak zai yang bagi award kat aku yer...ada lagi award bagi lagi tau...he3 x malu...






5 comments:

Zaidah said...

bleh ...klu ade awar aku bagi lagi...

p/s erin bleh tak ko settingkan jangan guna word verification...susah beb nak komen

erienz said...

camna x tau ajarlah aku..

AYU said...

datang sini ambil award..tq erin...masih ingat akak.

puterikurekure said...

tq erin!
:)

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi yang besar! Saya tidak akan menemukan ini dinyatakan!