SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Friday

Tag dari Mama Aizara

Assalammualaikum... semalam dan hari ni bos aku x de..walaupun aku ada bnyak masa free...tp x de mood nak berblogger....tp aku jadik cikgu kepada Rosdi dan Chef Razak camna nak buat background belakang dioang punya blog....kosongje...adalah aku ajar sikit camna nak masukkan lagu, dan aksesori2 yng lain....kalau x blog diorang kosongje...patutlah dah berbulan x update...bnyak benda yang x tau, tu yang malas nak update agaknye...he3..kalau rosdi dan chef baca sori ye...kutuk koorang...he3...

So aktiviti yang pertama aku nk jawab tag dari mamaaizara lama dah bagi sori ye...mood nak berblogging tu  x de....hari ni memandangkan bos gi meeting aku dgan semangtnye menggunakan komputer orang utk menjawab tag dari mamaaizara ni....


- Tulis 23 tentang awak wak-wak (random dem dom) tentang diri awak (x kisahlah benda tu fakta kerr, angan kerr, cite-cite kerr, imaginasi kerr or wat so ever laaa.....

1. Nama aku Mazlinda Erin Mustafa.

2. Aku anak sulung dari 5 orang adik beradik.

3. Aku orang Johor, emak dan ayah saya pun orang Johor, tapi family aku tinggal kat N.9.

4. Aku telah menamatkan zaman dara pada 12 Ogos 2006...ha..kira dah berapa lama aku kawin.

5. Aku berkawin dengan Afandi M. Salih yang kerja dalam 1 bangunan...tp x pernah terserempak.

6. Aku masih lom kurniakan cahaya mata...sapa yang baca blog aku doakan aku supaya murah rezeki untuk menimang chaya mata...

7. Aku suka membaca novel.

8. Aku telah mengumpul novel dekat 200 buah...

9. Aku bukan orang yng jenis sosial...

10. Aku seorang kalau berkawan rapat sorang dua je...x leh ramai2...bukan makna aku x suka berkawan ye...kawan gitu2je...

11. Aku jenis yang sngt setia, tp kalau kesetiaanku dicemari....kirim salam lah nak aku berbaik2 semula...

12. Aku suka membeli beg tangan dan kasut, tp kalau x de duit x de maknanye aku nak beli.

13. Aku suka balik kampung, tiap2 bulan mesti nak ajak myhub balik kampung.

14. Aku sangt manja ngan suamilah....

16. Suka bergambar....

17. Cita-cita aku dulu nak jadik cikgu, tp dapat jururawat.

18. Aku belajar x habis masa ambik jururawat, x suka jdik jururawat.

19. Suka window shoping, kalau x de duitlah...kalau bnyk duit beg kasut yang ku beli dulu.

20. Aku x de lesen kereta, aku takut nak belajar memandu, walau pun aku tau lesen tu penting. huhuhu...

21. Aku suka tgk kulit laki aku sbb, myhusben putih dari aku...he3..puas dah aku pakai lotion pemutih, tp x putih2 mcm kulit laki aku...

22. Aku suka warna merah...

23. Aku nak cari duit gi umrah....


itu je yang ada dlam kepala otak ni...x idealah...terimalah jawapan yang mengarut dari aku ni...he3

-tag blog ini kepada rakan bogger anda (sekurang2 nye 5 orang ye)

1. Kak Ayu (Hadif Hadifah)
2. Kak Sariyusa
3. Chef Razak
4. Rosdi
5. Kak Intan (princess Kura2)

jawab tau jangan x jawab 


-kalau x ikut peraturan dimana keseronakan menjawab "tag, tagged, tagging" ni...

entah yerk...sesekali x ikut peraturan seronok apa...he3...kalau sll dah jadik lain lak...pikirlah kebaikan dan keburukannye...


ok lo..dah jawab ngan jayanye....

1 comment:

puterikurekure said...

aaa.tag lagi eh yang. insyaALlah akak jawab nanti eh.