SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Monday

HaNTar BeRKaT

Kalau gi kenduri mestilah dapat berkatkan...mak siap bungkuskan untuk anak2 nye...kakak ipar aku dah balik awal...sbb husbennye keje...x sempat nak bagi berkat...so kamilah menawarkan untuk hantar ke umah...


yang paling best masa kat hiway, ingtkan along(kakak ipar) aku dah sampai skudai ke, rupa2nye masih kat hiway lg...aku yang sampai JB dulu, dah hantar abg ipar balik Kg. Melayu, call along dah sampai umah ke lom, nasib baik dh sampai, kalau x aku tinggal kan berkat kat pintu pagar guide...he3...




 kalau along x sampai lagi, rin akan bagi kat gad ni...
nak masuk umah kakak aku ni susah kena tinggal kan pengenalan diri...
myhub bagi lisen yang dh tamat tempoh...ambik ko...he3

 rumah corner lot ni mmg cantik...siap renovet jadik umah kayu...
cantiknye...kalaulah aku dapat umah mcm ni...berangan jelah....


 dah sampai umah along....nak ambik ni...mak bagi...he3....
jangan mare along....kalau tau gi umah, baik bagi barang avon kat sinije...
tulah kadang2 x tau apa akan terjadik lps ni...


lps ni trus balik umah, kan petang myhub nak keje rancangnye...
tp x gi pun...sibuk tgk cite korea....



2 comments:

MAMASYAZA said...

cantik ekk rumah2 kat kawasan tu, sama la cam akak teringin rumah camtu, tapi apakan daya, hanya angan2..hehehe

erienz said...

Tulah kak...dapat tgkjelah...
bilalh dapat menghuni umah cantik mcm ni:(