SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

25 random things about me...from Kak Yan....

25  Random Things About Me
Dah lama tau kak Yan bagi kat rin, baru sekarang berkesempatan nak jawab….sori yer kak…love u so much……ni pun ambik masa gak nak jawab ni…25 tentang diri kita ni….huhuhu…
"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

1.      Nama ku Mazlinda Erin Mustafa…..ni mcm biasalah awal2kan orang nak kenal..kenalah bagi tau nama…tul x…hehehe….

2.      Merupakan anak sulung dari 5 orang adik beradik (4 perempuan 1 lelaki) sama macam kak yan…kite ada chemstrylah kak…hehehe….

3.      Aku seorang pendiam dan sangt pemalu….caya x…silalah caya yer….aku kalau orang x tegur mmglah  aku diamje….lainlah kl aku kenal…blhlah aku tegur…sbb dah belajar bersosial sikit….

4.      Aku sangt manja yer….manje ngan laki akulah….

5.      Aku dulu pernah belajar dalam kejururawatan….1 semje…x minat…hari2 aku nangis minta balik umah….

6.      Aku mmg jenis kememeng…x blh tgk orang sedih…aku pun blh nagis sekali…

7.      Dulu aku dating suka pakai baju kurung yer…walaupun dating hari cuti…skrag bila dah kawin, x pernah lak aku jenjalan pakai baju kurung….

8.      Cukup sensitive....

9.      Suka baca novel….skrang koleksi ada 200 buah novel….

10.    Suka jenjalan....

11.    Tidak suka menunggu…..

12.    Aku jenis yang simple…..x suka yg serabut….

13.    Suka kumpul kasut….

14.    Suka gak beli beg tangan….

15.    Jenis yang cpat jemu sesuatu perkara…..kalau buat sesuatu tu cpt sangt aku muak buat benda yg sama…

16.    Suka Cheese Cake, tp x leh makan sll..

17.    Suka snap gambar sendiri, kalau ada anak…mesti aku snap gambar anak akuje…

18.    Sangt suka warna merah….tgk blog aku bnyk merah x? x kiralah pinkke, maron ke, asalkan merah…

19.    Bangun tido mesti minum air…kalau x tekak rasa lainje….

20.    Suka pakai baju kurung Pahang….

21.    Suka cuba mcm2 krim muka….dan skrang ni aku pakai olay dan krim Natasya…

22.    Tidak berapa suka pakai krim tangan, kaki….sbb tu tangan dan kaki aku kering dan agak gelap….dulu kalau beli losyen boleh sampai xpired….sbb jarang pakai….

23.    Sangt sayangkan adik aku yg lelaki…(autism)

24.    Berat bdan aku cepat naik dan susah nak trun….

25.    Susah nak bergaul….       



p/s: Sesiapa yang masuk blog ni kena tag yer....sila jawab....jawablah yer dear....love u so much....

11 comments:

Yan said...

Kita sama2 jd kak long ye.. Tp kenapa anak sulung malu2 ek?selalunya lebih aggresive. hee..

Banyak2 kan bersosial utk tingkatkan keyakinan diri.

Dilla Ady said...

okeh erin, leh geng..dilla pun anak sulung, suke novel walaupun koleksi ade ciput giler dan dilla pun the red lover!

azian said...

salam kenal...
eh, kak yan kat atas...azian kat bawah...heheheh
erienz org jb kat ne yer...?
hubby sy org kg melayu majidee...
sy follow...

eMMe said...

Salam Erienz, mE pun anak sulung, but 3 bradik, mE pun suke baju kurung pahang, suke snap gambar sendiri, tapi byk tak jadi, hahaha...suke cis kek, tapi tak leh makan byk, muak! kite byk persamaan, kite suke maher zain! same tak? salam perkenalan erienz...

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & BW..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal! (^_^)


p/s:samala kita...sensitif...

eT said...

huhu...jenuh nk list 25 perkara nih...

nk jemput join GA..
ada lg 10 jam lebih kurang nk tutup...
http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

erienz said...

Yan:yelah kakak kite sama anak sulung...tp kite x agresif macam akk...huhuhu...

erienz said...

Dilla: wah banyak tul persamaan kite...ada chemstry ni....love u dilla...

erienz said...

emme: emme, wah sama lagi...anak sulung gak....okleh join the club k..

erienz said...

noremy anak rahmat: 10q dear singgah sini....follow gak...

erienz said...

eT: ok dear...nnti kite singgah yer...