SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Monday

JoM BeRBeLaNJa

Assalammualaikum....
Ni cite hari Jumaat hari tu....myhubby x keje...
so ajak lah gi membeli barang dapur....
dah lama aku x beli secara bnyk...
selalu beli bila barang yg dah x de je....


so perancangan ke Smart...
dan bernasib baik ptg tu x hujan....
kalau x terpaksalah beli hari Sabtu...
tp, pikir2 nanti beg plastik kne beli lak...
membazir dah tu....huhuhu...



ni kat umah tinggal satu gulung je...
dahlah aku rajin memasakkan...
hbs kan nak pakai apa lak...
x kan nak pakai kertas suratkabar....
kalau cuci dpur ok lah kan...mst berkilat...



tisu muka....
ni kat dlm drwer dah tinggal bebrapa bungkusje...
tp mmg dah lama tul aku x beli tisu muka...
dh dkt setahun rasanye...
sbb sblum tu aku suka beli tisu...
jadik mmg bnyk...tisu 6 taun lps pun ada lagi aku rasa...
hahaha...



 pantyliner mmg wajib beli....



 aik syang...asal gi tempat pampers ni...
nak baby yer...atau servr harga....



 sardin....mmg wajib beli...
mahal erk sakarang sarding...
yang kecik je RM2.40



ni lagilah wajib.... 



 sayang gi ambik telor...
saiz besar ok...


 sejuk beku dalam aisbox pun dah bnyk hbs...
nuget satu...



 ok sayang keluarkan barang...
smua RM127
giler murah, kl belanja kat giant aku rasa 
jejak RM150



 campur beli ikan, buah....
semua RM150 hbs di Smart je...


suami yang soleh....
love u bebeh....


3 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun minggu lepas baru je settle bab brg dapo. sardin n telo, sah2 kena sentiasa ada, anak2 akak mmg suka

Yan said...

family member masih kecik lagi. Mcm akak ni, eeemmmm mau koyak pocket. Almost RM350 per week..

Redbloodsnow said...

wahhh..seakan berbelanja. meh belanja utk zie gak meh meh..hehe