SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Wednesday

Hari yang mengenyangkan.....

Alhamdulilah....hari ni rasa nye sampai sendat pert aku....pagi tadi, shidah belanja makan nasi lemak...dia punya sambal mak ai sedapnye tp sikit lak...aku kl sambalnye x sikit, jadik nasi pun x hbis lah makan....


Lps tu meeting dgn konsultan x jadik lak...antie bagi kuih...limau lagi, smpai ptg tadi nk balik pun masih dapat limau...rezeki...alhamdllilah....


Lunch tadi aku gi hospital melawat anakbuah  yag kena demam panas....singgah kampung pasir beli mknn utk mak aku...aku pun terbeli gak kuih... salah satu kuih yang aku makan dalam kete...kuih keria...sampai skrang pert aku berangin....


Makan petang dan truz dinner....mcm biasalah...kat tempat biasa, tekak rasa nak makan masam2...teringt meehon tom yam...sedapnye....


macam biasa wajib makan otak2...


ni balance kuih, yang beli untuk mak...

bebola ketam...


isi otak2..


myhubby apple susu...
me...air suam sudah....


ehsan gambar dalam laptop...ni gambar tempat yang sama...
aku ni bila dah sampai makanan teruz rasa lapar...
sampai lupa nak snap...



myhubby makan nasi goreng pataya....


p/s: semalam aku dah taip entry ni...
tp internet mmg slow...hijau je...
aku truz save....smalam aku mmg  x lawat teman2..
soli yer....

6 comments:

eMMe said...

ai lawat sini, mmg ai lapar la you...sedapnye mangkanan di sini...nyummm~

Citarasa Rinduan said...

erin nie mmg suka upload pic makan..ayu masuk time malam sure mengidam2...

nasib lah kat citarasa rinduan ada jual otak2..
sure tak meleleq air liurku

Redbloodsnow said...

WHOAA! SODAPPPPP WOOOO..GULPP GULPP :D

erienz said...

emme:jom makan dear....duk b2 ni mmg malas nk masak kan...baik makan kat luar je...

erienz said...

Citarasa Rinduan: ayu pandai masak...petik jari je ayu leh masak...

bila lah dapat ke kedai ayu ni...

erienz said...

RedBloodSnow: jemput makan dear....