SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Saturday

TQ syg...muahhhh....

winksss....aku x tau nk minta apa.....ko taulah lelaki ni bukan reti nak buat suprise...bilalah laki aku nak buat camtu yer....aku bayangkan...aku terima bunga dn kek kat opis...huahuahua....ko jgn berangan erin...so aku pun x tau nk apa....so cuti minggu lps Jumaat, Sabtu dan Ahad...sibuk suh aku pilih hadiah.... hari Ahad dan last seal aku gi Jusco Bukit Indah, sedap je entry lps aku kutuk Jusco situ kecik je yer, tp kat situ pulak semua barang aku beli...hehehe, ampun!!!!!!!!!



koorang tau kan aku pantang nmpak kasut....gi kedai mixit....bnyknye kasut berkenan....
dan aku pilih yang ini....




ikutkan myhubby nak hadiahkan jam...dan yang aku berkenan smua beratus....nk2 jenama spirit cantiknye....dan aku fikir alamak aik aku ni jenis yg pakai ganas, x maulah beli jam sampai beratus2.....kecualilah....duit aku terlebih2 sampai x tau nak simpan duit kat mana lagi...tu mst aku beli...sbb aku fikir 2 3 ratus aku ingt mcm 2 3 ringgit...jadik gi Jusco...nmpaklah jam ni...oklah...sesuailah ngan aku....tahun depan blh hadiah lagi..hehehe.....




tahun lps pun myhubby bagi dress...kali ni pun aku nak dress gak....blh aku pakai buat tido....hehehe....



apa2 pun tq syang....rin sentisa hargai apa yang abg bagi....x kiralah benda tu murah ke mahal ke....lagi satu, kek x de ke? huhuhu....lagi satu aku dah nk masuk 30an...tuanye aku...tahun dpan dah nak masuk angka 3 dpannye...harap aku dapat apa yg aku impikan...amin...




nilah sayang bucuk sy....syg abg sangt2....
klau berpisah lama...adoi hi...seksa jiwa aku....
huhuhu....



4 comments:

Alida Ali said...

Cun la jam tu...klu tak kisah share la brand apa...

NaniE said...

eh, sukala tengok kasut tu..kiut dan cantik..

erienz said...

Alida Ali: ala jam biasa je...brand polo...

erienz said...

nanie: cantikan kasut tu, tp x semua baju leh masuk...huhuhu...