SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Sunday

xtiviti hari ReLaXz......

Assalammualaikum...update ngan cpt...sbb lom solat mgrib lagi...hehehe...sll buat ngan isyak...bilalah ko nk insaf erin....

Hari Sabtu aku x kemana2, duk di umah besarkan bdan...lps mkan je tido...wah mmg aku dan myhubby suka tido, nk2 cuaca skrang redupje, sejuk...x yah on kipas dan sejuk...umah aku x pakai air cond yer...sah2 bngun pagi je aku bersin sokmo, tu alasan orang x mampu nk pakai air cond....kalau duitnye terlebih, mst aku pasangnye lah....hahaha....




xtiviti hari Ahad lak...aku ni mmg x leh nak duk umah, walaupun duit makin susut tetap nak jalan..ala suka window shoping, tp myhubby x suka lak...adoi hi...nak tunggu bnyk duit ntah bilalah...jadik aku pun cadangkan kite gi karoke x ok...hahaha....dah lama rasanye aku x sumbangkan lagu...so hari ni lpskan gian selama 2 jam di DIVA  Seri Alam Pasir Gudang....



 Lps gi Karaoke aku Tesco...mula2 ingtkan nak makan kat LC Katering, fikirkan dah kul 2.30pm, patah balik, jem lagi....lps tu nk kejar waktu Zohor truz buat kptusan aku masak jelah...masak mehon gorengjelah ptg tadi... ni gi Tesco sbb teringin nak makan.............







 big Apple...makanan yg akan menggemukkan aku....
nak buat camna teringin snagt...
bila dah makan muak lak...
tp 3 ketul aku dah belasah...
3 ketul lagi biar myhubby yg makan....



x berseri langsung...baru perasan aku x ambil strwberi pun ....



ni yg last aku makan....nyumnyumnyumm.....
ok baru aku trasa aku makin gemuzzz.....huhuhu.....

9 comments:

Ayuraza said...

kak erin ni memang sesuai la ngan tajuk blog nih..bun n butter..
ari2 pun makan donut ek..
kalo la saya pun boleh gemuk dengan makan donut..ari2 mau makan..haha:P

erienz said...

baru adik tau kan...akk dan hubby mmg suka makan donut dan kek...hubby akk lagi suka makan krimnye...tu skrang nk mkn kl betul2 teringinje...

MAMASYAZA said...

anak2 akak pun suka sgt kalo ngan donut

Sari Yusa Ibrahim said...

Erienz, akak pun suka makan donut tapi buat2 tak suka, takut gemuzz nyer pasal, lagipun donut tu kan mahal, sketul jer dah kow2 gitu... psl air-cond tu samalah alasan kita... huhuhu...

eMMe said...

lame gile tak makan big apple, slurppp~ erienz, bile kite nak bertiga ekk....huhuhu...

erienz said...

mamasyaza: budak2 mmg suka makan manis2....ni mak budak tu x leh tahan...

erienz said...

Sariyusa: betullah kak...rin beli ni sbb masih ber2...kl esk dah b3, mst rin pikir 56 kali nak beli....hehehe...

erienz said...

eMMe: sesekali blh lah makan...x digalakkan makan manis2 ni....
satu sudu gula je satu hari....
sabarlah emme...lom ada rezeki utk b3...huhuhu....

Dilla Ady said...

eh..dilla pun suke gak makan big apple nih..rotinye lembut, krimnye bez2..ari tu baru dapat rase seketul..jadi la wat syarat..huhuhu