SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Sunday

aKu ke New YorK

Berlaku pada Hari Rabu...seronok tau aku, kak zaidah dan group BLKR ke New York...tp bukan kat negara orang putih tu...New York Hotelje...menjengah Aniz ditempat baru....mmg dah lama aniz ajak makan2...lps tu New York promosi utk costumer staf marketing...sungguh bertuahnye aku dan BLKR dapat lunch di Hotel New York...hehehe...lagipun aniz tgh promote di tempatnya....maklumlah BLKR kan training...so kenalah cari tempat2 baru utk buat training....


sungguh gah bangunan New York Hotel



sampai mmg dh waktu lunch....nk dekat kul 2...



aku dan kak zai....sbnarnye aku duk BLKR kan sorangje wanita kat situ...
segan lak aku kalau aku gi sensorang...
truz mintal permission dari bos ajak kak zai sekali...
kak zai pun mantan BLKR.....
nasib baik ko nak gi kak...kalau x, ko taulah diorangni....
suka mengusikje kejenye....



first sekali pencuci mulut....diorang ambik buah....
aku dan kak zai ambik dessert...sedapnye....




tunjuk kesopanan kat depan aku yer....
makan buah dulu memasing....




nilah aniz...dulu kan pegawai Marketing BLKR...
sekrang Manager Marketing di Hotel New York...
makin bersiri dan mantap....mmg bidang ko niz, keje marketing ni...
kalau aku sah2 lah, x leh, aku ni kan kurang bersosial...
hehehe...alasan....



muka kelaparan memasing.....


BLKR mmg sehati sejiwa....semua mintak air kelapa....



kak zai smpai lelap mata menikmati tart buah...




Time ni nak gi tgk bilik....
bukan kiteorang nak chek in...nak mampos...hehehe..
aniz nak tunjuk bilik peserta....
kalau nak buat kursus kat sini....




ada 400 bilik.....agaknye brapa konsultan yg leh masuk 
 buat kursus kat sini....


jom masuk bilik 1502...hehehe...




contoh bilik persrta...nicelah...
harga pun lbh kurang ngan Seri Malaysia...
cuma Hotel ni kat bandarlah....



koorang ni kelakarlah...merenung masa depan ke....



aku dan aniz....

6 comments:

Yan said...

Best ke New York.. hee

nanti amik kat sini ye. Akak tag u

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2011/01/award-untuk-kawan-kawan-aje.html

Bapak said...

new york hotel ni kat ner?

NM02 said...

kat ne ni dear?

erienz said...

kak Yan: Best gak, mknn pun sedap...yg kite bagi tgk tu bilik peserta kursus...kalau bilk untuk menginap x taulah camna...

erienz said...

Bapak: ni kat JB pak....

erienz said...

NM02; ni Hotel New York kat JB dear...gilah...best kat sini...dekat ngan shoping compleks..