SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

TQ dear, Nurain Johari

x sempat hari Jumaat nak buat n3....
maklumlah masa tu, ada keje sikit, lps tu dapat berita
mak bos aku meninggal....kelam kabut aku cari bos aku tu...
tenangkan dia....aku call Rosdi suh bawak kete...
takut terjadik apa2 lak...
salam takziah buat En. Ruhaizal sekeluarga...
x dapat melawat hari tu...


Mmg dah rancang awal nak gi ngedate....
kami sllnye mmg tiap2 bulan akn berjumpa...
cuma kali ni ummu x datang...
tp di ganti dgn kak zai....
nasib baik ko nak teman aku kak...
kalau x aku tercongok tunggu si ain...hehehe...
kali ni ain lak datang lambat...
selalunye aku dan kak ina  yg lambat...



dah keliling angsana akk jalan...
ko x sampai lagi...hahaha....
x denye...baru satu tingkat Angsana aku dan kak zai pusing2....




ain bawak cupcake utuk aku..
terharu...dan x sangka....tq dear...




bagi hadiah lagi....x yah lah susah2 ain...




terliuq x....dia tau kakak dia suka merah....
cake pun ikut tema...



baju aku pun dah sama ngan cupcake tu...




kak ina, mula2 x sempat katanye nak datang...
aku cakp besday aku hari ni...
truz jadik datang...tp x lama...
kena balik, dapat call anaknye x bangun dari tido lagi...
nak gi school....




ain mmg tau warna kegemaran akaknye...
tudung pun dia pilih warna merah...
tu muka xcited nmpak merah...hahaha...




ni masa kat kampung, tp x bnyk gambar...
smua blur...maklumlah hp murah...

kek dari my lovely hubby...tq syang...




9 comments:

NM02 said...

hepi belated beday awak!!!

acik mimie said...

hepi belatedddd b'dayyy jugakkk ...

Dilla Ady said...

erinnnnnn...rupenye besday kite pada haribulan yang same laaaaa...

dilla 7/1/84...

sori tak perasan entri erin sebelum nih dan sori terlambat wish..

hepi belated besday..

bak sket cupcakes tu..baru la aci, sambut same2! huhuhu..

erienz said...

NM02: 10q dear...

erienz said...

acik mimie: 10q dear...

erienz said...

Dilla Ady: la yer ke sama, x sangka ada gak rakan blogger yg sama ngan rin, hepi belated besday kat awak yer...

AshAnas said...

hai, sy dtg mbalas kunjungan, mfollow & m'add ke bloglist... happy belated birthday ya!

Citarasa Rinduan said...

wah..
bestnya..dah habis hari ulang kelahiran ada gak yang sambut hari lahir erin..

bestnya..nak cupcake

eMMe said...

Salam Erienz, u look so sweet in red, i like...