SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Monday

Stress aku....



pagi2 aku datang opis...semua org pi tanya kat aku, betulke aku pregnen....adoi soalan...aku dah ckp...aku muntah2, pening, perut memulas adalah disebabkan cirit birit....aku faham koorang semua x sbr nak tgk aku pregnenkan..aku lagilah x sabr nak tgk mcm mana aku bawak perut...mesti cun giler...ha3...anywy aku ucapkan tima kasih kat kalian kerana sentiasa mendoakan aku untuk mendapatkan zuriat...maybe lom rzeki untuk aku menimang cahayamata...


kadang2 perkara ni buat aku jadik stres...sungguh skrang aku stres...aku x tau sbb aku mmg sakit pert yang lom sembuh lagi ke atau mmg aku mmg tension ngan soalan diaorang...tp pert aku mmg x sihat lagi...berbunyi2 menyanyikan bermacm2 irama lagu...td lunch ngan myhubby makan bubur pun x habis....rasa nak muntah...makan sikit rasa nk muntah....kenapalah yer...


Jumaat ni aku balik kampung....adik aku bertunang...pun mest orang kampung, sedara mara sibuk tanya aku bila nak ada anak...mak ai...tu lah yang paling aku malas nak dgr...tolonglah...faham perasaan aku..biarlah ia terjadi bila aku betul2 bersedia...dan keadaan ekonomi kukuh.....


Lepas lunch ingtkan nak jumpa doktor...pergi dr. x de...dr rehat...kul 3.30 baru dr datang balik...lamanye rehat....x pelah..rawat sendirilah....minum air bnyk2...biar air dalam badan aku x berkurang....


6 comments:

.::WaNiE::. said...

dear makan yogurt dalam 2cawan

it should b ok

erienz said...

huhuhu..masam..tq wanie..nanti rin cuba..

atty's said...

JANGAN STRESS SGT EH ..

erienz said...

thanks kak atty...cuba x nak stress...

chugie said...

hi, salam kenal..

macam2 kan, ni lah die penangan pompuan dh kawin, sakit skit je dah ingat pregnant..

tp x pe lah.. tu kan doa.. amin kan je ler!

erienz said...

amin...tp tulah kl dah ramai org tanya jdk mcm mengharap lak...tu yang jdk stress....nsib baik myhubby bukannye yg mendesak, sbb tau keadaan memasing...