SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Wednesday

aWaRd & TaG dari Blog CoMeL


Asslammualaikum...
Aku dapat tag dan award hari semalam, kalau x silaplah... dari blog comel...k.zai yang anak2nye comel tu...he3... kak ko jang perasan comel...dah tua2 ni mana ada kecomelannye lagi...he3...jangan marah tau...nanti kena jual... Ingtkan malam semalam nak buatlah...tp bila tgk line celcom yang kejap biru dan kejap hijau...trus aku x de mood nak buat... Lepas solat isyak terus baca novel.... oklah kan..ada gak xtiviti sampailah tertido...ha3...


 nilah kak zaidah aka comel...dan aku yang lentok manja tu...


ok kite mulakan sekarang sambil aku siapkan minit mesyuarat...ha3 Boleh gitu...bolehlahkan...orang pempuan ni kalau buat keje boleh sambil... yang pasti keje siap...


wah sungguh cantik award ni....friendly blogger...
kak walaupun ko duk jauh dari aku kat opis ye...ko tetap pujaan dan mentor hatiku...ha3.. mengikut kata blog comel award ni dicipta oleh AESYA
tapi award ni ada syaratlah...x ikhlas ko bagi kat aku kak..kena jawab tag lak...x kisahlah... terimalah jawapan yang mengarut dari aku ni...


1. SUKA MELUKIS X? - ko mcm x kenal lagi aku ke kak...aku bab melukis ni mmg kayu...tangan tu x de seni....x taulah kenapa yerk...Allah x berikan anugerah pandai melukis....

2. BOSAN-BOSAN SUKA BUAT APA? - aku kalau kat opis bosan....gilah blog kenkawan...kalau bosan lagi aku gi opis orang...kak zai mesti tau aku ke manakan? Lepak kat opis lamalah...

3. KENAPA SIPUT BABI JALAN LEMBAP? - mesti Allah tau segala2nye...kenapa Dia ciptakan makhluk yang lembap tu...nanti x delah orang umpamakan lembab mcm siput babi...

4. CUTE X ORANG YANG BAGI AWARD NI? - ni kena ckp elok2 ni ha3...mestilah cute...tgk anak2nye comel macam maknye...batul x kak zai....angguk2...kalau x jumpa ko pukul 5 ni...

ok dah setel...sekarang dengan rendah hati aku bagi award ni kat orang lain lak...semoga kite dapat eratkan siraturrahim di alam blogger...







5 comments:

puterikurekure said...

tenkiu yang. nanti2 akak wat eh. rasanya ada beri akak satu award lagi kan? terlupa sudahhh~
huhuhu.

nampak sangat akak ni dah tua dik nun...

Zaidah said...

tima kasih buat jugak award yang aku tag tu...hehehe...nanti aku tunggu ko kat mesin punch card pkul 5.00 pm tau...

erienz said...

kak intan: xpe kak...kite tunggu akk jawab... jgnlah ckp akak tua..dh bertambah mantang...

erienz said...

kak zaidah: he3 bagi lg kak, tag ke awardke... aku suka jawab ni...ha3.. ok aku tunggu ko kat punch card...lambt babai...

AYU said...

tq..nanti akak buat tag ni ye..haha..belum ader kesempatan ni. lagi satu paper nan nanda ni..