SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Monday

iMaNiNa CuTe GiVe AwAy



Hari ni 2 orang kakak yang cute tag aku...yelah aku jawab demi kak ayu dan kak zaidah...walaupun otak ni dah set lepas solat isyak nak tido jap...tp bila teringt ada tag yang x jawab lagi...truz zasss...buat air kopi red guara bagi hilang ngantuk, goreng karipap, sambil taip2 ni boleh makan...ha3..ok  kite mulakan sekarang...

Imanina Cute Give Away adalah anjuran dari blog emacupcakes dengan syarat-syarat seperti di bawah;

1. Anda kena menjadi follower blog emma86 -dah buat dah...
2.Tag 5 kawan-kawan anda supaya follow blog emma86- ok settel
     -sheranadiaz
     -wanie
     -kak intan
     -kak atty
     -kak norwati

3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai blog list anda- ni pun dah buat
4.Yang paling penting letakkan pic family (blogger family) family yang belum kawin tu family koorang adalah ibu bapa n sibling koorang

ok...marilah ramai-ramai kite menyertai Imanina cute give away dan memeriahkan lagi blogger tegar seperti kita. Tarikh tutup 20 Mei 2010.  Cepat2 buat tau...




4 comments:

CuTeMiUt78 said...

salam singgah..

wah semangat berkobar2 menjawab tag yo

erienz said...

tulah...mmg bersemangt...semangat seperti tuan punya badan...hehehe..

puterikurekure said...

ya Allah! ada lagi ke dik?
hehehe.

macam kena segerakan buat ni. kang tangguh2 asik terlupa je.
haihhh~

erienz said...

kak intan...segeralah jawab..sbb blog akak ni mmg wajib dapt award dan tag...jawablh segera...he3