SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Thursday

MaKaN jangan x MaKaN


Memandangkan blog aku ni nama bun & butter perlulah entry aku bnyk kisah makan, walaupun aku makan yang biasa2 je...yelh nak mkn kat hotel mana mampu...baik settle kan hutang lagi baik...ha3....so lokasi yang pertama Hari Isnin kat Plza Angsana, makan KFC, serius masa ni masih kenyang...x tau nak mkn apa...so ajaklah myhub mkn kat kfc...










lokasi yang kedua hari Selasa sarapan kat kedai bawah je, makan roti canai tp lupa nak snap....




sambil tunggu roti canai....ambik popia goreng...






Lokasi yang ketiga hari yang sama gi Festive Mall di Danga Bay, makan kat KOPITIAM....cite kat sini menarik aku tersalah oder....aku ni dah lah tekak orang melayu mana blh makan masakan cina...mmg x leh masuk...las2 myhub yang makan...aku makan nasi goreng myhub...sorilah ye syang mmg x leh masuk...tekak loye gile bila masuk kat mulut ni...





nilah crispy fried meehon...

myhub tolong hbskan

air asam boi...mmg sedap....

nasi goreng ni pilihan myhub...ada sosej, burgerdan telor goreng...ambik ko punya bnyk....nasi goreng x pedas...ni pun x hbs, syang lah yg tolong hbskan burger dan sosej....



see, aku dah ckp dah.....kesayangan aku ni yang tolong hbskan....




ok last sekali sarapan di super 5, nak makan lontong kuah...tp dah hbs, kecewa...ni pun lupa nak snap...



sungguh bulat aku pakai tudung mcm ni....teh tariknye sunggu sedap...
akan menggebuzkan badan aku ni...


habis dah....TAMAT....





2 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

sedap tak kfc black paper tu?

erienz said...

x rasa lak...myhubby yang makan...tp katanye sedap...blhlah cuba...