SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Monday

CoPiNg-CoPiNg...

Hari Jumaat hari tu...lpas settle keje opis, aku pun gerak ngan kak ina ku Danga City Mall, ada pertandingan bowling....so kul 10 pg acara untuk wanita...aku gi lambt sikitlah dalam kul 12...sbb ada keje urgent yang kene buat...tiba kat sana ingtkan nak gilah tgk jap...dah tersingah kedai tudung, trus tersangkut kat situ...kak ina tgh sibuk memilih2 tudung...maklumlah keeskkan harinyekan nak ke Lost World Of Tambun...kak ina ckp masa ni lah baru sempat nak shoping...aku lupa nak snap gambar...tp x beli pun...x de yang berkenan...dekat 1 jam...tu pun dah berapa kali ain call tanya aku kat mana... hahaha... lepas tu ke Metrojaya...nak cari hadiah untuk Mother Days...tp tersangkut nak cari spek mata hitam...punyala cerewat...baru ku tau...ha3...kak ina adalah seorang yang cukup cerewet...tp x pe yang pasti akk puas hati...aku x kisah...ikt je mana ko nak gi...ha3



tu dia...ambik ko deretan cermin mata...
dari murah hinggalah yang mahal...
aku nasib baiklah...window je...kalau shoping dah lah rembat...




kak ina...tgh shoping pun masih sibuk online pasal bas...
bincang waktu perjalanan bas esk...sibuk betul pempuan ni...



cantiknye shawl ni....



yang ni ok x....saje je mencuba




wow...terkejutz myhub kalau aku pakai mcm ni....
tp comei gakkan?...




yang mana satu pilihan hati...
puas kak ina mencuba spek mata ni berkali2....





nilah pilihan hati kak ina....agaknyelah...
aku pun lupa yang mana satu...ha3...





2 comments:

anastasia_d_lina said...

kikikiki rin cun jugak aku pakai spec mata lalat tu kan? time kacih le teman aku g ronda2..(sebenonye ko pun mmg nak g shoping kan?) nnt kita ronda2 lagi yek..

anastasia said...
This comment has been removed by the author.