SaYaNg KaMu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik....klik....

Tuesday

BeRJaLaN 1000 LaNgKaH DLM HuJaN - part 7

x hbis lagi citer pasal family day...aku pun x tahu ada berapa part lagi....yg pasti ni bukan yg akhir tau...hehehe....


pagi Ahad berjalan kaki 1000 langkah ke dewan makan....nth sampi 1000 langkah ke x...yg pasti cuaca pagi tu mmg redupje....mcam nak hujan...tgk lantai mmg dh basah....x kisahlah....kena sampai gak kat sana sblum kul 9 pg...kan mknn hbs lak....


lalu short cut ikut team park....kata myhub dah x mcm dulu...bnyk game yag x de....x pelah...bukan aku nak mandi pun...x kuasa hai...kalau ada anak blh lah ajak main...setakat aku dan myhubby baik duk bilik tgk movie...hehehe....dahlah umah aku tv rosak...bilah lah nk repair....





tgh posing2,kat luar je lah...x bukak lagi..... hujn pn trun....dah lah payung x bawak....redahjelah...nk buat camna salah sendiri...sapa suh x bwak payung....



aku x tau nk mkn apa....ambik jelag buat alas pert...kan luch mkn lagi...
utk myhub roti canai....myhub tanya sambal x de ke...ingt ni warung mcm kat tmpat kite ke....



see hujan agak lebat...masuk dalam kete....panaskan enjin kete....
last balik x seribu langkah....trus bawak kete ke apartment...dh nak chek out kan...
kan barang x kan nk mengangkut...jauh tu....



2 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

betullah, Erienz, byk mainan dah takde.. kalu bdk2 seronoklah main air, kita org tua main air rasa cam org budus... hik2

Sari Yusa Ibrahim said...

Erienz,wahh, kelas..ada award dan tag di blog AS utk blog Erienz, sudi2 kan lah yeaa..terima kasih